2821
2789
خودت رو اذیت نکن فردا یه مدیکور بزن انشالله که مثبته ، غلظت نمونه خیلی تاثیر داره

ادرارم خیلی رقیق بود .ولی دیگه به این زودیا بی بی چک استفاده نمیکنم ١١ موعدمه ان شالله پری نشم ١٢ بی بی استفاده میکنم .خیلی حالم گرفته شد 

ادرارم خیلی رقیق بود .ولی دیگه به این زودیا بی بی چک استفاده نمیکنم ١١ موعدمه ان شالله پری نشم ١٢ بی ...

من بهت گفتم اگر مایعات نخوردی و چند ساعت هم هست که دستشویی نرفتی بیبی چک بزن ، دیگه چه برسه رقیق هم باشه😉😉😉😉😉😉

انشالله که بارداری بازم 11 اگه یادت موند اینجا بهم بگو من که دلم روشنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بهت گفتم اگر مایعات نخوردی و چند ساعت هم هست که دستشویی نرفتی بیبی چک بزن ، دیگه چه برسه رقیق هم ...

برام دعا کن شما .بنظر خودم که علائمشو دارم .بدنم کوفته ای مث کسایی که کتک خوردن.و اکثر وقتا حالت تهوع دارم ولی اصلا بالا نمیارم

خخخ خودم بدترم 

خودت رو اذیت نکن اینجوری بیشتر به خودت استرس وارد میکنی، فردا برو یه بیبی چک بگیر و تست کن ، این که بگی حتما تا فلان تاریخ صبر کنم خودت رو عذاب میدی فقط، حالا اگر اون بیبی چک مثبت رو ندیده بودی باز برات راحتتر بود  ، سعی کن تو این مساله صبور باشی وگرنه اگر خدایی نکرده باردار نباشی هر ماه میخوای اینجوری استرس داشته باشی ، امیدت به خدا باشه منم قابل باشم برات دعا میکنم شبت بخیر گلم😙

2825
2823
2791
2779
2792