2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمتش چنده؟

من این مانتورو نمیدونم 

ولی دوتا مانتو ازشون قیمت گرفتم 

یکیشو گفت ۱میلیون و ۲۰۰ 

یکی گفت ۷۰۰ 

😐

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

دختر عمه من همین مدل رو داده بود خیاط عید همین ۹۷  خیلی خوب شده بود اتفاقا همین رنگ بود آخه عید سبز مد بود اگه بادت باشه ۸۰ ازش گرفته بود ، خیلی راحت هست  دوختش ، فقط یکم آستینش کار داره بقیه جاهاش راحته ،

من این مانتورو نمیدونم  ولی دوتا مانتو ازشون قیمت گرفتم  یکیشو گفت ۱میلیون و ۲۰۰  ...

اینم ۷۰۰ ولی من قبلا مزونش رفتم کاراش خیلی دوختش تمیزه و جنس خوبم استفاده میکنه

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش
آره پارچش هم یه ۶۰ تومنی شده بود ، اگه میتونستم میگفتم عکسش برام بفرسته نشونت میدادم دقیقا همین مدل

خیلی خوبه ولی من  صبح تا شب و شب تا صبح سرکارم مجبورم اینجوری خرید کنم هول هولی و با عجله یا از رو اینستا

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش
اینم ۷۰۰ ولی من قبلا مزونش رفتم کاراش خیلی دوختش تمیزه و جنس خوبم استفاده میکنه

آره مشخصه تمیزه و اکثرا پارچه هاش خوشرنگه و شیک.

ولی واقعا بازم بااین قیمتا نمی ارزه . مثلا همین مانتو که عکس گذاشتین نهایت دیگه تا ۳۵۰ یا ۴۰۰ خوب بود 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

زیاده یخوده واسه مانتو واسه لباس مجلسی نیس ک 

درسته .‌نمی ارزه 🤔

مانتوی شیک با قیمت کمتر هم پیدا میشه