2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

190 بازدید | 10 پست

همسرم شیفتش از۱۲ تا ۱۰شبه و من خونه تاریک بشه میترسم تنها

براهمین میخواد بره سرکار میرم خونه بابام

دیشب اومدم خونه خودم یادم رفت خبر بدم رفت خونه پدرم دنبالم (خیلی فاصله نداره و با ماشین بود)

امشب بیرون دعوتمون کردن من گوشیمو جا گذاشتم خونه گفتم عیب نداره زود برمیگردم و برعکس طول کشید رفته بود خونه پدرم دید نیستم همزمان باهم زنگ میزدیم تازه رسیده بودم به گوشیم که داشتم خبرش میدادم خلاصه تا جواب دادم گفت کجایی گفتم بیرون با خانواده بابااینا گفت چرا نگفتی (دادوبیداد)یهو قطع کرد

اومدم خونه قیافه گرفت جواب سلام نداد

شزوع کرد غرغر که چراهروز میری خونه بابات چرا خبر ندادی من نرم اونجا

دیوونه ام هرشب برم اونجا نباشی (حالا۲شبه اینجوری شده)

هرروز میری که چی بشین خونت چه خبره

خیلی بهم برخورد بااین همه کم و کاستی و سختی زندگی میکنم اونوقت بجای تشکر اینجوری بهت بگن.

هی خواستم بگم خواهرتو هرروز خونه مامانش بره عیب نداره من عیب داره ولی نگفتم.

گفتم الان چیکار کردم که مستحق این رفتارم؟

چه کار بدی و عمدی انجام دادم

منم قهر کردم 

😔😔😔

هی میگه من سرکار میرم فلان تو همش خونه و تفریحی

این مردا بیچاره خدایی خیلی خسته میشن من خودمم عین توام شوهرم کارش زیاده غرغر میکنه همیشه سرچیزایه مسخره به قول مامانم میگه گناه دارن درکشون کنید میخان خودشونو خالی کنن برو از دلش در بیار خدایی ناراحت شدنشم به جا بوده نگرانت بوده برو منطقی حرف بزنید ناراحتم نباش منم عین تو همش زود ناراحت میشدم از هرچیزی مردا همینن دیگه خاصیت زن اینه صبور باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر منم‌ انقد گفت و گفت الان بعد سه سال عادت کرده دیگه خونه مامانم پیاده ۵ دفیقه راهه میگفت چرا هرروز میزی این دوشیفته کارش آزاده ۸میره تا ۲ بعدشم ۵ میره تا ۱۱ من ۷ میرفتم پیش مامانم تا ۱۰ غر میزد دیگه دید من گوش نمیدم بیخیالم شد

بیخود کرده الان۲هفتس تا چیزی میشه بیخود داد میزنه سرمن مادرش که زنگ میرنه جانم جانم از دهنش نمیوفته

پس بزن توملاجش،توام سردباش بازم بروخونه پدرت بگوازتنهایی میترسم

این مردا بیچاره خدایی خیلی خسته میشن من خودمم عین توام شوهرم کارش زیاده غرغر میکنه همیشه سرچیزایه مس ...

اگه خسته است برای همه باید خسته باشه

نه وقتی با مادرش حرف میرنه سرحاله 

بهش بگن بیا اینجا دورهمی بدووو بره 

حالا من اگه میگفتم بریم فلان جا دیگه هرچی دلش میخاست میگفت که چراتو گفتی تو نمیفهمی من خستم

پس بزن توملاجش،توام سردباش بازم بروخونه پدرت بگوازتنهایی میترسم

من ازاین میسوزم 

همه سرکار میرن این بمن میرسه گشاد و بداخلاقه 

به مادرش برسه تنگ و خوش اخلاقه

اگه خسته است برای همه باید خسته باشه نه وقتی با مادرش حرف میرنه سرحاله  بهش بگن بیا اینجا دور ...

مردا همشون همینن عین بچهان تو صبور باش بخدا اخر همه چیز خیره ناراحت نباش عزیزم اینجوری بدتر خودتو عذاب میدی منم باهمین کاراو حرص خوردنا همش مریضم هرروز ولی چیزی که درست نشد لطمشو خودت میخوری زندگیتو خودت شیرین کن با بی خیال بودن

مردا همشون همینن عین بچهان تو صبور باش بخدا اخر همه چیز خیره ناراحت نباش عزیزم اینجوری بدتر خودتو عذ ...

ممنون عزیزم ولی دلخور میشم بامن اینجوری با مادرش توپه