baharnarang مدیر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 عنوان اولین تکونای نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 54 پست چجوریههههه؟!من از دیروز گاهی چندثانیه یک سمت شکمم مثل شاید بشه گفت نبض انگار ازداخل ضربه میخوره همینه !!!!؟؟؟بنظرم زوده هنوز😮 1397/05/08 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharnarang مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 خدا کنه برام دعا کن شب و روز ندارم یکم میترسم اینم برم بهم بگه بچت یه چیزش هست شبا همش خواب سونو این ... عزیزم بارداری پر استرسه بد بدلت راه نده انشاالله بسلامتی میاد بغلت
baharnarang مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 قربونت برم ان شاءالله با دعا های شما فدای تو 🌷
یاس722 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 438 نه خیالت راحت دوست من حتی امینو سنتز کرد هیچ مشکلی نبود نمیدونم چرا عدد ان تی بعضی وقتا اینجوری میشه ... یه جای هست به اسم خیریه المهدی دکترم کلی دعوام کرد که چرا اونجا رفتم دقتش کمه گفت سری دیگه خرجا خودم فرستادم برو دقت بالا داره
sargol_khanomi عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 1503 یه جای هست به اسم خیریه المهدی دکترم کلی دعوام کرد که چرا اونجا رفتم دقتش کمه گفت سری ... اره دیگه این دوتا سونو رو همیشه جای خوب برو که دقتش زیاد باشه انشالله که نی نی جان شماهم بسلامتی و دلخوش بدنیل میاد برای منم دعا کن هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
افسون29 عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 3471 وااایی نه کاملا عادیه بعضیا تا هفته های بالا متوجه نمیشن البته من از قبل بارداری چاقی شکمی داشتم واسه همین شاید دیر تر حسش کنم کی شه نی نی هامون رو بغل بگیریم از این فکر و خیال ها در بیاییم☺☺☺☺
یاس722 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 438 اره دیگه این دوتا سونو رو همیشه جای خوب برو که دقتش زیاد باشه انشالله که نی نی جان شماهم بسلامتی و د ... ان شاءالله که سالمه شما هم به اون ارزو قلببتون میرسید
baharnarang مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 البته من از قبل بارداری چاقی شکمی داشتم واسه همین شاید دیر تر حسش کنم کی شه نی نی هامون رو بغل بگیری ... اررههه انشاالله ولی این روزاهم شیرینه
baharnarang مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 یه جای هست به اسم خیریه المهدی دکترم کلی دعوام کرد که چرا اونجا رفتم دقتش کمه گفت سری ... پس اصا استرس نداشته باش برو یک جای خوب این آزمایشا و سونوها جای خوب نری احتمال خطا هست
elifrj عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 320 من الان ۱۸ هفته و ۵روزمبا اینکه جفتم قدامیِ، تو هفته ۱۷ یه چیزایی حس کردم ک کاملا متفاوت بود. سمت چپ شکمم احساس کردم یه چی ووول خورد دلم ریخت یکدفعهدیروز ک رفتم سونو آنومالی دیدم جوجه کوچولوم پاهاش سمت چپه دلمه همشم وول میخورد❤️❤️❤️😍😍😍 دوستای گلم خواهش میکنم واسه بچه دار شدن خواهرم یه صلوات بفرستین🙏🙏🙏💐💐💐
baharnarang مدیر استارتر عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3431 من الان ۱۸ هفته و ۵روزم با اینکه جفتم قدامیِ، تو هفته ۱۷ یه چیزایی حس کردم ک کاملا متفاوت بود ... 😍😍😍جااان خداحفظش کنه