2777
2789
عنوان

بارداری در نیمه ماه قمری و سقط

1572 بازدید | 23 پست

سلام دوستای خوبم!ممنونم از اینکه همیشه راهنماییم کردین!امروز روز ۱۸ پریودیمه و شب ماه گرفتگی و شب نیمه ماه قمری وقت تخمک گزاریم بود و کیت مثبت شده بود و ما قبلش نزدیکی کرده بودیم و الانم خیلی میترسم ک حامله شده باشم تو اون شبا و بچم سقط بشه یا ناقص بشه!چیکار کنم که اگر هم لقاح انجام شده سقط بشه!الان سقطش کنم بهتر از اینه که خوشحال بشم از بارداری ولی بعد از چند هفته سقط بشه!قرص لتروزول خورده بودم برا بارداری!از نگرانی خواب و خوراک ندارم استرس داره میکشتم!لطفا کمکم کنید

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم هیچی نیست نگران نباش تو مملکت ماکی عاقله هی خدا غلبارگری مشخص میکنه همه چیو هیچی نیست باشیم ...

باور کن دارم از غصه دغ میکنم!چهار ماه پیش کورتاژ کردم و افسرده شدم و همه امیدم این بود دوباره حامله شم که الان اینطوری شد!نمیخوام دوباره اون روزای سقط و کورتاژ و بیمارستان برام تکرارشه

توی گوگل سرچ کن!نوشته یا سقط میشه یا دیوونه

کجا گوگل؟

کدوم سایت؟

یه سری هستن تو اینترنت فال و طلسم و خرافات رو توصیه میکنن..

هر چی نوشته که درست نیست.

اصلا نگران نباش...

خرافات خیلی قدیمیه...

درون من جهانیست که فرومانروایش وجدانم است... 
نمیبینی تاخدانخاد برگی ازدرخت نمیفته دلتو بسپار بهش

دست خودم نیست!از صبح هزاربار گفتم توکل ب خدا و هیچی نمیشه باز یهو میزنم زیر گریه!داغون شدم

کجا گوگل؟ کدوم سایت؟ یه سری هستن تو اینترنت فال و طلسم و خرافات رو توصیه میکنن.. هر چی نوشته که د ...

خداکنه همینی باشه که شما میگین!خیلی از سایتارو خوندم ک همش گفته ی ائمه بود!داغون شدم و گیچ

انشالله نی نی تودلت بود بیای تاپیک بزنی سالم به دنیااوردیش

انشالله!توکل به خدا!انشالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده