2777
2789
عنوان

خدا کمکم کن

175 بازدید | 19 پست

با سلام

خیلی داغونم اتفاقی با این سایت اشنا شدم و عضوش شدم ولی ظاهرا همه خانومم

لطفا کمکم کنید 

یک حاجتی دارم هفت ساله از خدا کمک میخوام ولی ....

تو رو خدا راهنمایی کنید یه دعایی پیشنهاد بدین که حاجتمو خدا بده 

از ناامیدی از درگاه خدا میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ذکر بسم الله رو زیاد شنیدم که میگن خیلی کارسازه

یه سرچی تو نت بکنین

چله بسم الله

وقتی خواسته ای اینقدر طول میکشه یا ب صلاح نیست یا هنوز موقع ش نشده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
توی این هفت سال چند بار چله زیارت عاشورا گرفتم. ختم قران ختم صلوات التماس و گریه شبانه ولی نمیدو ...

چله زیارت عاشورا بگیرید با روش ابت الله حقشناس ..یه سری شرایط داره مثل مراقبه شدید و ترک گناه و نماز اول وقت ..شک نکن حاجتت هر چی باشه براورده میشه @hghshenas110

@hghshenas110 اینم ادرس کانالش همه حاجت روایی ها رو گذاشتن 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
انشالله ک خدا کمکت بحق فاطمه زهرا اگ مایلی میشه بگی دعاتون چی هس تو این هفت ساال؟

مدرک تحصیلی ارشد دارم ولی بیکارم هر جایی که میرم اولش کلی استقبال میکنن ولی مرحله اخر انگار تلسم شده یهو همه چی به هم میرزه و ردم میکنن 

مدرک تحصیلی ارشد دارم ولی بیکارم هر جایی که میرم اولش کلی استقبال میکنن ولی مرحله اخر انگار تلسم شده ...

ناامید نباش گلم

انشالله خدا خودش کمکت میکنه بحق فاطمه زهرا

ب نیابت حاجتت ۵ صلوات میفرستم

دیه هیچ حسی نی

برای سرکار رفتنتون روز سه شنبه غسل کنین و سوره مبارک یوسف رو  ی کاغذ بی خط بنویسین رو به قبله بعد شب هنگام بذارین لای شکاف دیوار طوری که نیفته و اصلا هم به پشت سرتون نگاه نکین الهی بزودی زود برین سر ی کار عالی الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

برای سرکار رفتنتون روز سه شنبه غسل کنین و سوره مبارک یوسف رو  ی کاغذ بی خط بنویسین رو به قبله ب ...

ممنون اینکارم کردم ولی جواب نداد

البته کاغذم خط دار بود و نوشتنش یک هفته ایی زمان برد .فک میکنید بخاطر این دو دلیل حاجت روا نشدم؟؟

ناامید نباش گلم انشالله خدا خودش کمکت میکنه بحق فاطمه زهرا ب نیابت حاجتت ۵ صلوات میفرستم

ممنون.امیدوارم خدا بخاطر دعای شما حاجت روام کنه.

اینقدر مراقبت میکنم که حس میکنم اگه بمیرم مستقیم میرم بهشت

ممنون اینکارم کردم ولی جواب نداد البته کاغذم خط دار بود و نوشتنش یک هفته ایی زمان برد .فک میکنید بخ ...

ای کاش یک باره سوره یوسف رو می نوشتین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

مدرک تحصیلی ارشد دارم ولی بیکارم هر جایی که میرم اولش کلی استقبال میکنن ولی مرحله اخر انگار تلسم شده ...

بله  فهمیدیم ارشد داری😕تلسم نشدی طلسم شدی😑

این مزخرفات چیه 

ادم باید تلاش کنه بدون تلاش فرستاده ی خدا هم باشی ب هیچ جا نمیرسی😑

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...