2777
2789
عنوان

۱۶ پری

292 بازدید | 16 پست

بچه ها من امروز روز ۱۶ پریودیم بود 

از ۴ هم که میشه ۱۲ پریودی تا ۱۴ پریودی اقدام داشتم .

دیروز اقدام نداشتم و امروز متوجه شدم ترشح دارم که سفید بود و کامل تو دست گرفته میشد نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه 

دوره هام هم ۲۸ روزس .۲۴ تیر پری شده بووودم 

امروز هم سینع چپم درد داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز دوهفته گذشته،خیلی زوده نظر بدی،،اون ترشح خیلی غلیظ مال تخمگذاریه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

هنوز دوهفته گذشته،خیلی زوده نظر بدی،،اون ترشح خیلی غلیظ مال تخمگذاریه

اگه امروز تخمک ازاد کرده باشم یعنی روز ۱۶ پریودی !

من ۱۲ .۱۳.۱۴ اقدام داشتم یعنی این ماه هم نمیشه؟؟؟

اگه امروز تخمک ازاد کرده باشم یعنی روز ۱۶ پریودی ! من ۱۲ .۱۳.۱۴ اقدام داشتم یعنی این ماه هم نمیشه؟؟ ...

خب امشبم رابطه داشته باش،،وقتی ترشحات خیلی غلیظ بشه یعنی آخرای تخمگذاریه،امشب حتما رابطه داشته باش

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

خب امشبم رابطه داشته باش،،وقتی ترشحات خیلی غلیظ بشه یعنی آخرای تخمگذاریه،امشب حتما رابطه داشته باش

داشتم امروز ولی اصلا موفقیت امیییز نبود متاسفانه 

زود هم بلندشستم شستم خیلی زوووود

اگه امروز تخمک ازاد کرده باشم یعنی روز ۱۶ پریودی ! من ۱۲ .۱۳.۱۴ اقدام داشتم یعنی این ماه هم نمیشه؟؟ ...

دکتر به من میگفت از روز 12تا 20پریودی یه شب درمیان رابطه داشته باش،منم دوره م 28روزس

داشتم امروز ولی اصلا موفقیت امیییز نبود متاسفانه  زود هم بلندشستم شستم خیلی زوووود

ماه چندم اقدامی؟

شوهرمو نمیدوتم  من تنبلی داشتم تا همین ماه پیش که با دارو رفع میشر مدام  این ماه فهمیدم ...

خیلی تعریف قطره ویتاناگوس میکنن واسه تنبلی تخمدان