2821
2789
عنوان

جهیزیه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 85 پست

مبارکت باشه عزیزم انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشین ٬خدا کوچولوت رو هم برات حفظ کنه   

خوشبختی یعنی :صبح که چشاتو وا میکنی ببینی عزیزات صحیح و سالم کنارتن و تو یه روز دیگه وقت داری بهشون عشق بورزی وخوشحالشون کنی...     خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

ای جانمم عاشق خونت شدم کهه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیا بگو چطور حامله شدی و کی؟ ما بیکاریم گوش میدیم.    

همونجوری ک بقیه میشن😂😂😂 الان 5 ماهه دیگه

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
بیا بگو چطور حامله شدی و کی؟ ما بیکاریم گوش میدیم.    

خب تو عقد باردار شده دیگه  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس اتاق نی نی کو

فعلا اتاق رختخواب هاس تا وقتی نی نی بیاد