دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 عنوان جهیزیه ی من 2736 بازدید | 85 پست یه هفته س اومدم خونه خودم, این عکسای جهیزیه ی چیده شده پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻 1397/05/08 | 17:56 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
golmari عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 حامله اي قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
دنیز76 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 217 پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
راشل90 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4008 اشپزخونه اکوووو خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
razianeh عضویت: 1394/01/04 تعداد پست: 1815 گیتارو اونجا نزارجاش تو اتاقهچونچیدمانت اسپرت نیست اصلا برای پدیرایی مناسب نیست
scarlett1939 عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 3805 مبارکه بسلامتی و با دل خوش استفاده کنی دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
elliin عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 5115 خیلی قشنگه خوش به حالت چه خونه بزرگی داری لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕
باراناb عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 5428 حامله ای چه جوری یه هفتست عروس شدی؟ یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز