2777
2789
عنوان

به نظر شما مهدیه اسم قشنگیه.؟؟؟؟

23337 بازدید | 32 پست
سلام مامانای عزیز من اسم دخترم را به پیشنهاد یکی از اعضای خانواده گذاشتم مهدیه ولی بعد پشیمون شدم بارها سعی کردم اسمشو عوض کنم ولی بنا به دلایلی نتونستم دخترم 8 ساله است نمیدونم چطوری با این قضیه کنار بیام....
حالا که گذاشتی دیگه ولش کن ، اسم خوبیه ، سعی کن به دخترت و استعداد هاش برسی ، و هرگز و هرگز هم به دخترت نگی اسمش رو دوست نداری ها و یا یکی دیگه اسم تو رو گذاشته نزار بفهمه که از اسمش خوشت نمی یاد
عزیزم دیگه اسمش رو گذاشتی تازه برا دو اسمه بودن هم دیره که به یه اسم دیگه صداش کنی سعی کن اصلا بهش فکر نکنی خدا رو شکر که سالمه و برا موفقیتش تلاش کن الان هم که جو جامعه طوریه که اسم مذهبی خیلی زیاده اسم بدی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهدیه اسم بدی نیست عزیزم بعد 8 سال دیگه بهش فکر نکن مگر اینکه دخترت بگه مامان من این اسمو دوست ندارم اونوقت میتونی با علاقه خودش عوض کنی اطرافیانم کسایی هستن خودشون اسموشونو عوض کردن نه پدر و مادر شون پس بهش تا موقعی که خودش با اسمش مشکلی نداره فکر نکن گلم.
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
مهدیه یکی از القاب حضرت زهرا ست... اسم منم مهدیه است
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**