2777
2789
عنوان

اسم همسری رو چی سیو کردین؟؟اونا چی سیو کردن اسم شمارو؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 50 پست

چند روز پیش حلقه ازدواجم رو درآوردم روز تولدم به بهانه ای گذاشت و رفت و تازه دست پیش رو هم گرفت 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نوشتم زندگی ..اون شماره من رو به اسم مامان ناصر سیو کرده .. میگه زشته زنگ میزنی دوستام نشسته آن ...

وای خدا مُردم ازخنده

حالا چرا مامان ناصر؟؟؟اسم پسرتونه؟؟

دیگه مردِ و غیرتش

معجزه ی زندگی من٬جانِ مادر ازتو و خدای بزرگم ممنونم که بااومدنت توی دلم غافلگیرم کردین اون تو مواظب خودت باش میوه ی دلم٬منو بابایی خیلی دوستت داریم و میخوایم زودتر درآغوشت بگیریم .تو ماحصل عشق منو بابایی امیدوارم این نه ماه اون داخل راحت باشی...خانومای گل برای سلامتی کنجدی توی دلم هست یه صلوات بفرستین٬ممنون

من حضرت یار 

اون نازنینم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
2803
من مزاحم سیو کردم اون عشقم😐

مزاحم چرا؟؟؟؟

گناه داره طفلی

معجزه ی زندگی من٬جانِ مادر ازتو و خدای بزرگم ممنونم که بااومدنت توی دلم غافلگیرم کردین اون تو مواظب خودت باش میوه ی دلم٬منو بابایی خیلی دوستت داریم و میخوایم زودتر درآغوشت بگیریم .تو ماحصل عشق منو بابایی امیدوارم این نه ماه اون داخل راحت باشی...خانومای گل برای سلامتی کنجدی توی دلم هست یه صلوات بفرستین٬ممنون
2804

شوشو خانم اینقدر بدم میاد از این کلمه ولی من صدبار عوض میکنم خوب باشیم جونم قهر باشیم کلا پاک میکنم 😆

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
چند روز پیش حلقه ازدواجم رو درآوردم روز تولدم به بهانه ای گذاشت و رفت و تازه دست پیش رو هم گرفت  ...

ای بابا...

انشالله ک درست بشه همه چی

ناراحت نباشین

ای بابا... انشالله ک درست بشه همه چی ناراحت نباشین

قربونت برم نازدونه جون 

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
شوشو خانم اینقدر بدم میاد از این کلمه ولی من صدبار عوض میکنم خوب باشیم جونم قهر باشیم کلا پاک میکنم ...

شوشو ک ب شوهر میگن!!!

حالا چرا شوشو خانوم؟؟

2805

اون اول گذاشته بود عشقم منم یاد گرفتم سیو کردم عشقم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
شوشو ک ب شوهر میگن!!! حالا چرا شوشو خانوم؟؟

نه منظورم اینه شوشو بهم میگه خانم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
2801