2777
2789
عنوان

بچه یتیم

1200 بازدید | 18 پست

عموی من 11 ساله فوت کرده بابام این 11 سال شبو روز به اونا رسیدگی میکنه ما به خاطر اونا از همه امکانات محروم شدیم ولی اونا بهترین زندگی رو دارن اخه این انصافه ما اینجوریس زندگی کنیم الان ما از بچه یتیما متنفریم.شما همچین موردی داشتید

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

وا

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چه خرفیه درست میس بگی از بچه یتیما منتفریم عزیزم مشکل از رفتار پدرتونه خوب باهاش حرف بزنید بگید به ماهم رسیدگی کن والله من ۱۲سالم بود یتیم شد و یه داداش ۲ساله داشتم هیچکس یه دهتا پنج تومنی نذاشت دستمون الانم خداروشکر مامانم خودش همه چی رو ساخت مگه عموتون حقوقی نداره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

شاید اونطوری ک فکر میکنی نباشه قضاوت نکن.اینکه بعضی وقتا بهشون خرجی میده که ب زندگیه شما لطمه وارد نکنه شاید.حتما پدرتون از قبل نمیتونسته ب شما اونطوری ک باید برسه نرسیده.ولی دعا ی اون بچه های یتیم همیشه همراهشه

یه زمین کشاورزی دارن که پدرم میکاره پولشون رو بهشون میده. تمام مهر پدری رو به اونا داده پس ما چی؟ ما به خاطر اونا 11 ساله که تو خونمون دعوا داریم . اخه عموهای دیگم همه رفتن شهر فقط ما به خاطر اونا موندیم روستا.4 تا دختریم با یه برادر.از همه امکانات شهر محروم شدیم.خدا اینجوری گفته یتیم داری کنید

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

مرسانا عزیزم مشکل ما اینکه اونا از ما بدشون میاد نمیدونم چرا.ولی بابام اصلا به حرف ما نیست ما خودمون 5 تا بچه ایم هر جا میخوایم بریم تو ماشین جامون نمیشه اونوقت بابام میگه وانا رو هم با خودمون ببریم.میگیم جا نیست میگه خوب چند نفرتون  نیاد. ما حتی کوچکترین حرفی بهشون نزدیم البته از ترس بابام.

عاشقی جون پسر عموم باید 18 سالش بشه تا زمینو قانونی بزنیم به اسمش.هنوز 4 سال دیگه مونده به خدا دیگه بریدیم.نه مسافرتی نه جایی.حتی وقتی بریم جایی بابام همش میگه واسه اونا اینو بخر اونو بخر .مسافرتو میکنه کوفتمون.