2777
2789
عنوان

بحران جدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 58 پست
خوبش کردی مرتیکه کور پسرای دهه شصت خیلی پرو شدن زن  جوون تر از خودشون با حداقل ده سال تفاوت ...

همینو بگو یکی نیس ب این اقا بگه وقتی زنه جوون خاستی و مزدوج شدی یا وقتی شبا پیشش دراز میکشی و حال میکنی هم از ای زر زر ها میکنی ک چرا لباسام نشسته است 

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون دخترم توقع داره بچگی کنه و همش بره بیرون و خوش گذرونی. ولی پسره از سن این چیزاش گذشته و میخ ...

موافقم😘

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خیلی خوشحال شدم😍 چند وقت پیش دیدم رفتی حالم گرفته شد... فکر نکنم منو بشناسی تغییر قیافه دادم😂 ار ...

فدایی داری مابیشتر😀😀😀😀.نه گلم یادمه تورو چرا یادم بره دوست خوشگلمو😍😍😍😍اره یه مدت کارم واقعا زیادبود رفتم.

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
پسره چقدر بپه اس که میشینه بای همه از زنمش بدمیگه

خعلی بهم بر خورد

از همه این جهات

همین که شما هم میگین درسته

بعد بر گشته میگه مواظب سپیده باش مث زن من نشه

عنتر😒

خودشم هنوز بالغ نشده یه مرد کامل و بالغ هرگز در مورد ایراد ها یا حتی خوبی های زنش جلوی کسی صحبت نمی ...

ووویییی بخولمت

چقددددد تفاهم داریم😂😘😍

حقشه مرتیکه بچه باز!!! کور می‌شد نمیرفت دختر بچه بگیره والا حالا دختر به هزار علت ، نداشتن و ب ...

آره همینو بگو

بی ادببب

😂😂😂

مسی ع نظرت😘