2777
2789
عنوان

کمکم کنین😢

133 بازدید | 14 پست

یه سوال اضطراری...هیچوقت اینجوری عقلمو گم نکرده بودم!راسته که میگن آدم هرچی کمتر باشه هرچی دور از دسترس تر باشه عزیز تره؟؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

بله...

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

ادم عزیز، عزیز هم میمونه.

اگه تو قلب کسی باشی، از دل نرود هرانکه از دیده برفت! ولی اگه کلا تو دلش نباشی، جلو چشمش هم نباشی فراموش میشی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم عزیز، عزیز هم میمونه. اگه تو قلب کسی باشی، از دل نرود هرانکه از دیده برفت! ولی اگه کلا تو دلش ن ...

بحث رابطه ی عاطفی نیست...درسته که در رابطه با یه پسره اما رابطه کاری و تحصیلیه...قبلا که خیلی رسمی باهاش برخورد میکردم حس میکنم خیلی تو برخوردش باهام دقت میکرد کم کم گذشت و با گذشت زمان با رعایت حدود یکم صمیمی تر شدم الان حس میکنم بهم بی احترامی میشه مثلا دارم راجع به یه موضوع خیلی مهم حرف میزنم تو چت یهو ول میکنه میره12ساعت بعد میاد!دوست ندارم شخصیتم له بشه میخوام همچنان محترم باقی بمونم

وقتی زیادی هم دور از دسترس باشی و بعد بری سمتشون میگن بااااز یه چیزی میخواد یا کارش گیر ماست که یاد ما افتاده!

نه افراط نه تفریط. تعادل!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بحث رابطه ی عاطفی نیست...درسته که در رابطه با یه پسره اما رابطه کاری و تحصیلیه...قبلا که خیلی رسمی ب ...

همچنان مصرانه میگم‌تعادل

بحث رابطه ی عاطفی نیست...درسته که در رابطه با یه پسره اما رابطه کاری و تحصیلیه...قبلا که خیلی رسمی ب ...

خودتو گول نزن بهش اهمیت میدی، چون رفتاراش برات مهمه... بنظرمن لازم نیست حتی یه کم صمیمی هم بشی و چه کاریه چت هم بکنی!

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

اگه بحث رابطه عاطفی نیست چرا میخوای براش عزیزتر شی؟

حداقل خودتو گول نزن!

خودتو گول نزن بهش اهمیت میدی، چون رفتاراش برات مهمه... بنظرمن لازم نیست حتی یه کم صمیمی هم بشی و چه ...

نه واقعا مهم نیست شخصیتم خیلی مهم تره!

چت هم بعلت اینه که یا باید بریم حضوری کنارهم کار کنیم یا آنلاین کار کنیم که انتخاب من گزینه دوم بود که راحت باشم چت هم درهمین مورد بود

اگه بحث رابطه عاطفی نیست چرا میخوای براش عزیزتر شی؟ حداقل خودتو گول نزن!

از واژه ی درستی استفاده نکردم شاید

منظورم عزت و احترام بود

از واژه ی درستی استفاده نکردم شاید منظورم عزت و احترام بود

خب اون که دیگه یه نسخه کلی نداره!

شما وقتی تو هر کاری افراط کنی نتیجه منفی میده

به کسی زیادی غذا بدی بالا میاره!

به نظرم‌هرکسی خیلی خوب متوجه نقطه تعادل رو هر رابطه ای میشه. چه کاری چه خانوادگی چه دوستانه چه عاشقانه