بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 عنوان مشهد 134 بازدید | 20 پست بچه ها مادوهفته دیگه میخواییم بریم مشهد ولی نگرانم بخاطر اب وهوامشهد الان خیلی گرمه چطوریه؟ 1397/05/08 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 سلام سلام به امام رضا برسون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی برای فرج امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف دعا کن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
melika_71 عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4517 دو روزه بهتر شده ۳۳ درجه حدودا زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
نفسي عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 3887 الان چهار روزه هواش خوب شده قبلش خیلی گرم بود الان میانگین هوا ۳۲درجه س
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 سلام سلام به امام رضا برسون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی برای فرج امام ز ... حتما حتمابدای همه شماها هم دعا میکنم به حاجت دلتون برسین☺💞💞
homayon عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 33 بستگی ب این داره از کدوم شهر میخوایی و از چ اب و هوایی کوچ میکنی اما مشخصه از شهرایگرم سیر میایین پس بهتره بگم هواش عالیه ک هیچ تا دوهفته دیگ عالیترم میشه
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 خودت كجايي؟ كدوم شهري؟ من جنوبم اخه شوهرم نظامی نیرو دریاییهاز طرف نیرو دریایی میخواییم بریم چون با اتوبوسه گفتم بپرسم هوا چطوریه هرچند میدونم خیلی گرمه😥😥
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 حتما حتما بدای همه شماها هم دعا میکنم به حاجت دلتون برسین☺💞💞 ممنون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 بستگی ب این داره از کدوم شهر میخوایی و از چ اب و هوایی کوچ میکنی اما مشخصه از شهرایگرم سیر میایین پ ... عه چه خوب😍مرسی دوست جونی😚
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92219 حتما حتما بدای همه شماها هم دعا میکنم به حاجت دلتون برسین☺💞💞 بگو زهرارو خوب کن و بطلبش کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ssaaraa11 عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 4406 من جنوبم اخه شوهرم نظامی نیرو دریاییه از طرف نیرو دریایی میخواییم بریم چون با اتوبوسه گفتم بپرسم هو ... گرم كه هست ولي از جنوب كه گرمتر نيست
homayon عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 33 من جنوبم اخه شوهرم نظامی نیرو دریاییه از طرف نیرو دریایی میخواییم بریم چون با اتوبوسه گفتم بپرسم هو ... گرم ب اون صورت ک فکر میکنی نیس چون واقعا معدتل هس و در طول روز حتی جلوی نور افتابم چندان گرمی احساسی نمیشه ک پوست رو اذیت کنه
بهار۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3022 مگه الان همه جا گرم نيست؟! يا مختص مشهده گرماي هوا؟! نه اخه شلوغم هس بعد اینکه بدونم خییلی گرمه یا معمولیه