2777
2789
عنوان

رنگ سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 6316 بازدید | 54 پست
من خودمم نمیخوام چیزای اضافه بخرم و ریخت و پاش کنم فقط اونایی که لازمه

بهترین کار رو میکنی.آخه تو وضع خراب جامعه حتی اگه وضع مالی خوبی هم داریم برای فرهنگ سازی هم شده باید به ضروریات بسنده کنیم

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
بچه ها کریر بدرد میخوره؟برا ستون فقرات بچه میگن خوب نیس من نمیخوام بخرم

واسه پسرم نداشتم اما برای دخترم خریدم.من شنیدم خیلی به درد میخوره.

موقع خرید تو مغازه یه خانوم آقایی بودن خیلی تعریف میکردن«مشتری بودن ».تا شش هفت ماهگی تو ماشین هم میشه استفاده کرد.

میگفتن بچشون کولیک داشته و فقط تو کریر که تکونش میدادن آروم میشده

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهترین کار رو میکنی.آخه تو وضع خراب جامعه حتی اگه وضع مالی خوبی هم داریم برای فرهنگ سازی هم شده باید ...

والا مادرم گفته من نصف سیسمونی رو میخرم کامل نمیتونم 

خودمم وضعم بد نیس اما واقن نمیخوام ریخت و پاش کنم چون بارداریم خیلی پرخرج و پرخطره قراره بیمارستان خصوصی هم سز کنم

ترجیح دادم به بچه های بهزیستی کمک کنم چون سالهای سال نازایی داشتم نذر کردم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
فقط یه چیزی.سعی کن کالسکه رو جنس خوب و جمع و جپر و سبک بگیری.کالسکه بزرگ خیلی اذیت میکنه کالسکه عصا ...

از اینا که جمع میشن دوست دارم 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
سفید سورمه ای بگیر 😉  یا اینجوری

حالا خودت چه رنگی خریدی ننه

رنگ کلیشه ای ابی😄فقط تخت ش ها  کالسکه ایناش بنفش طوسیه

بنفش طوسی خیلی خوشکله💜

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز