2777
2789
عنوان

رنگ سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 6316 بازدید | 54 پست
ترکیب سرمه ای و سفید و قرمز هم قشنگ‌میشه...من ست اتاق پسرم‌رو بر اساس این رنگ طرح ملوانی زدم قشنگ‌شد ...

قشنگه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی که آبی و صورتی نمیگیری

من برای سیسمونی پسرم پسته ای و یشمی خریدم .الان برای دخترم هم همون رو استفاده میکنم .اگه آبی بود مجبور بودم دوباره بخرم.

اون موقع همه میگفتن آبی بخر اگه بعدی دختر شد باز میخری دیگه .اما الان میبینم با این گرونی دوباره خریدن امکان نداشت

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.
سرمه ایی و سفید چی؟

خواهرمم گف.یکی از گزینه هامه 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

من طوسی لیمویی و مشکی گرفتم بعضی چیزاش مشکی لیمویی بود بعضیا طوسی لیمویی

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من طوسی لیمویی و مشکی گرفتم بعضی چیزاش مشکی لیمویی بود بعضیا طوسی لیمویی

خیلی شیکه .لیمویی خیلی دوست دارم اگه گیرم بیاد این رنگ میگیرم.دوس دارم قشنگ همه چیش ست باشه حتی چیزای ریز

وای خیلی نازه.خواهرم برا دخترش سیسمونی سبز خرید

کار خوبی میکنی که آبی و صورتی نمیگیری من برای سیسمونی پسرم پسته ای و یشمی خریدم .الان برای دخترم هم ...

من خودمم نمیخوام چیزای اضافه بخرم و ریخت و پاش کنم فقط اونایی که لازمه

بچه ها کریر بدرد میخوره؟برا ستون فقرات بچه میگن خوب نیس

من نمیخوام بخرم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز