2777
2789
عنوان

دعوا عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
ببین تو لااقل یکم آروم باش.خدایی ارزش نداره.یکم تمرکزتو ببر روی عروسیت .اصلا تو که آروم باشی شوهرتم ...

خوش ب حالتون من شوهرم خودش گیر میده😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلتون چیه الان که اینقدر عصبانیه؟اگه دوست داری بگو

هیچی دیروز تا حالا ب همه چی گیر میده میگه حرف حرف خودم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

حرف کسیو شاید داره میگیره.تو هم با عصبانیت جواب نده که بدتر نکنه یه جورایی رامش کن .

توهم زود جوابشو نده.احتمالا یکی داره بهش خط میده.وگرنه چرا نباید حرف عروسو قبول کنه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
هیچی دیروز تا حالا ب همه چی گیر میده میگه حرف حرف خودم

خب توام به پر و پاش نپیچ.بگو باشه حرف تو.مردا اول زندگی جوگیر میشن و دوست دارن حکمرانی کنن و حرف حرف خودشون باشه.ماهم این دوران رو گذروندیم.مهم آینه که سیاست داشته باشی و اون لحظه فقط بگی چشم بعد یه مدت آورم میشن و فکر میکنن دیگه رئیس شدن.بعدش خودت هرکار خواستی میکنی.

حرف کسیو شاید داره میگیره.تو هم با عصبانیت جواب نده که بدتر نکنه یه جورایی رامش کن . توهم زود جوابش ...

چی بگم والا ... فقط حرف خودشو قبول داره ...

خب توام به پر و پاش نپیچ.بگو باشه حرف تو.مردا اول زندگی جوگیر میشن و دوست دارن حکمرانی کنن و حرف حرف ...

واقعا ... همینه ... ولی ببخشیدا تا گوساله گاو گردد دل صاحبش آب گردد