2777
2789
عنوان

دعوا عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
چند وقت نامزد بودید؟چقدر شناخت داری ازش؟

شناخت دارم ... بخاطر بعضی مسائل خیییلی عصبیه یه ذره گذشت نمیکنه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
اوووووووووووووووو من تو روز عروسیمم دعوا بود.حتی تو ارای شگاههههههههههه.

چقدر بده؟؟ هنوز بعد کلی وقت تو دلت نمونده ک روز عروسیت تلخ گذشته؟؟😔😔😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ ما هم هفته های اخر و همش دعوامون بود خییلیی شدید.. حتی جدا خرید عروسی کردیم من کارت اونو گرفتم ...

مثل ما....یعنی روز عروسی ....دیر رفتم اراشگاه//که بماند که ارایشم افتصاح شدددبعد ارایشگاه تو اتلیه...نزدیک بود دیگه بپریم به هم.

باهاش اروم درباره اش بحرف حلش کنین

اصلا حرف تو کتش نمیره لجباز و یه دنده

شناخت دارم ... بخاطر بعضی مسائل خیییلی عصبیه یه ذره گذشت نمیکنه

درست میشه بخاطر استرس و فشار عصبیه.تو خودت مواظب باش چیزی نگو که عصبی بشه و بهش آرامش بده و هی از ذوق و شوق روز عروسی تون براش بگو بزار آروم شه

برا ما انقد شدید بود یهو شوهرم داخل ظرف نوشابه بنزین بود داخل خونه توی راهرو که داشتیم واس تمیز کردن لگه های رنگ از شوفاژ ازش استفاده میکردیمو ریخت رو لباسای خودشو و خودم .تا آتیش بزنه.

خیلی خل بود شوهرم اون موقع.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
درست میشه بخاطر استرس و فشار عصبیه.تو خودت مواظب باش چیزی نگو که عصبی بشه و بهش آرامش بده و هی از ذو ...

دیگه حوصله شو ندارم چند روز ب عروسی بیشتر نمونده اینقدر گریه کردم ک نا ندارم

برا ما انقد شدید بود یهو شوهرم داخل ظرف نوشابه بنزین بود داخل خونه توی راهرو که داشتیم واس تمیز کردن ...

😐😐

ما هم سه روز قبل ملي دعوا داشتيم به خانواده ها هم كشيد اما مادرشوهرم همه چيز رو درست كرد حتي رفت لباس عروس رو هم تحويل گرفت دعوا جوري بود پدرشوهرم تالار و فيلم بردار رو كنسل كرده بود اما مادرشوهرم همه رو درست كرد شما هم ناراحت نباش فقط كمتر به همسرت گير بده ميبيني ناراحته اصلا بهش دنگ هم نزن در دسترس نباشي بهتره

دیگه حوصله شو ندارم چند روز ب عروسی بیشتر نمونده اینقدر گریه کردم ک نا ندارم

نه عزیزم اینجوری نگو بین باهاش حرف بزن از روز عروسی تون بگو از اینکه چقدر منتظر این لحظه بودید بگو که عاشقشی و حالا داری به عشقت میرسی خیلی خوشحالی و بگو بیا این چند روز و با آرامش بگذرونیم تا خاطره خوش برامون بمونه.اینارو ازش بخواه مطمئن باش روش اثر میکنه

مث من روز عروسی و حنابندون با شوهرم قهر بودم  

نم نمیخوام همچین چیزی باشه 😭😭😭😭😭

ببین تو لااقل یکم آروم باش.خدایی ارزش نداره.یکم تمرکزتو ببر روی عروسیت .اصلا تو که آروم باشی شوهرتم آروم میشهوجفتتون به هم گیر ندین.

من مادرشوهرم خیلی اذیتمون کرد.ببین کسی اذیتتون اگه میکنه بی خیالش شین این چند روز.بی خیال همه دنیا.

ولی روز عروسیمون منوشوهرم همه چند روز قبلو یادمون رفتتت.جفتمونننن خیلی حال کردیم تو عروسی خیلییییی به ما خوش گذشت.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
نه عزیزم اینجوری نگو بین باهاش حرف بزن از روز عروسی تون بگو از اینکه چقدر منتظر این لحظه بودید بگو ک ...

وقتی عصبانیه حتی عذرخواهیم قبول نمیکنه باید یا ب دستو پاش بیوفتم یا اینقدر زار و زجه بزنم تا تموم کنه😭