2821
2789
عنوان

حركت جنين

126 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من هفته ١٩و سه روز هستم تموناي بچم يه روز زياده يه روز اصلا نيست از ديشب حركت نداشته نگرانم شيرينم خوردم ولي فرقي نكرده پريروز سونو بودم بارم برم؟

نه،عادیه تا ۲۷هفته،میگن تکوناش منظم نیست بعد اون تکونا باید منظم باشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینطوره یه روزی میاد یه خودی نشون میده نیره یه روز اصلا سراغ نمیگیره 😍

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
ادم نگران ميسه اخه اينجوري

منم همینطورم کلا استرس حرکتشو دارم😭😭😭😭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
ادم نگران ميسه اخه اينجوري

سعی کن استرس به خودت ندی من میرم شکلات میخورم دراز میکشم حدودا ۵ دقیقه بعد پیداش میشه در حد شاید ۳۰ ثانیه تکون میخورع میره الان یه دردی به اندازه پریودی دارم از اونل که حس میکنی محتویات دلتو فشار میدن گفتم نکنع خطرناک باشه تکون که خورد فهمیدم حالش خوبه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
2790
2823
2791
2779
2792