2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

201 بازدید | 22 پست

سلام ، بچه ها الان جواب آزمون استخدامی اومده ، منم قبول نشدم     خیلی امید داشتم  کیا شرکت کرده بودن ؟ 

ولی واقعا اصلا این عادلانه نیست...

وقتی سر جلسه بودیمو هنوز آزمون شروع نشده بود ، یه دختره ای داشت با کناریش حرف میزد ، پرسید استخدامی تا چند ساله ؟ اونم گفت لیسانس شده تا 35 ، دختره برگشت گفت اوووووووووو خب پسسسس ، من خیلیییییی وقت دارم تازه 22 سالمه ! من اونجا یهو اینقدر دلم گرفت ، گفت خدایا من 30 سالم شده هنوز کار درسترمونی ندارم ، خوش به حالش که میدونه یه عالمه وقت داره ، ولی ای کاش یه امتیازی برای یه سری سن ها میزاشتن ، مثلا اونایی که 34، 35 سالشونه و دیگه نمیتونن آزمون شرکت کنن ، چرا یکی که اینهمه از درسش گذشته باید بشینه کنار کسی که 30 سال یا بالاتره ! خب معلومه اون کلی جلوتره ازش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

در نظر گرفتن همچین امتیازی منطقی نیست انار میگی کاش مثلا همه جنسا رو آخر شب آف میزدن اونموقع همه منتظر آخر شب میشن 

انشاالله به زودی بهترین مسیر برات باز بشه که دیگه فکر این چیزا رم نکنی 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

عزیز من از من به تو نصیحت اگه جز فرزندان شهدا ، ایثارگر ، جانبازان نیستی ، هیچ وقت تو هیچ آزمون استخدامی شرکت نکن ، چون 80 درصد ظرفیت برای اوناست و تو هیچ شانسی برای قبولی نداری ، منم بخاطره حرفهای دیگرون تو آزمون استخدامی سوم و چهارم شرکت کرده بودم ، اما هر 2 بار بخاطره 1 یا 2 درصد رد شدم ، دفعه اول گفتن شما به 70 درصد سوالات جواب درست دادی حد نصاب ما 71 درصد بود ، دفعه دم گفتن ، شما به 75 درصد جواب درست دادی ، حد نصاب ما 77 درصد بود ، کاملا تابلو گفتن که این آزمون های استخدامی فرمالیته هست و افرادی از قبل انتخاب شده هستن

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
در نظر گرفتن همچین امتیازی منطقی نیست انار میگی کاش مثلا همه جنسا رو آخر شب آف میزدن اونموقع همه منت ...

اتفاقا خیلی منطقیه  ، کسی که امسال 35 سالشه ، چرا باید تو آزمون بشینه کنار یه 22 ؟ اول باید اون تکلیفش معلوم بشه خب

عزیز من از من به تو نصیحت اگه جز فرزندان شهدا ، ایثارگر ، جانبازان نیستی ، هیچ وقت تو هیچ آزمون استخ ...

ای وای چقدر سخت ، واقعا خدا ازشون نگذره ، خب  آزمون نگیرن اینهمه وقت ملت رو نگیرن ، اینهمه همه رو امیدوار نکنن ، برن نیروهای خودشونو بگیرن باور کن همه راضی ترم هستن

ای وای چقدر سخت ، واقعا خدا ازشون نگذره ، خب  آزمون نگیرن اینهمه وقت ملت رو نگیرن ، اینهمه همه ...

اینا کارشون همینه ، ملت رو اسکل کردن ، میخوان بگن ما نیروهامون رو از جوونای جویای کار میگیریم و پارتی بازی نمی کنیم و اهل اینا نیستیم

ای وای چقدر سخت ، واقعا خدا ازشون نگذره ، خب  آزمون نگیرن اینهمه وقت ملت رو نگیرن ، اینهمه همه ...

جواب تو رو چی دادن ؟چند درصد زده بودی ؟ حد نصاب چند درصد بود؟