2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فکر میکنین چه دلیلی برای دیدن همچین خوابهایی میتونه وجود داشته باشه؟

همیشه متعجبم و ب جوابی هم نرسیدم 

چون خیلیا میگن اینا رویاهای صادق هستن 

کسایی ک خیلی مومن و ... هستن میبینن 

ولی من متاسفانه اونقدی ک باید و شاید اعمالم درست نیس ک رویای صادق ببینم ولی میبینم

منم اکثر خوابام تعبیر داره و خیلیاش درست در میاد 

منظورم از خواب صحنه هایی هست ک احساس میکنی قبلا همون صحنه رو تو خواب دیدی،نه خوابهایی ک نیاز به تعبیر داشته باشن یا شباهی ب واقعیت

همیشه متعجبم و ب جوابی هم نرسیدم  چون خیلیا میگن اینا رویاهای صادق هستن  کسایی ک خیلی مو ...

اعمال درست رو توی چ چیزی میبینی،نماز و روزه؟انجام کارهای نیک یا داشتن قلب پاک

منظورم از خواب صحنه هایی هست ک احساس میکنی قبلا همون صحنه رو تو خواب دیدی،نه خوابهایی ک نیاز به تعبی ...

اهان اونا میگن مربوط میشه به زمانی که تقدیرت نوشته میشده گه گاه مغز انسان قسمت ناخوداگاهش یادش میاد اینارو که یه زمانی اینارو دیده 

اعمال درست رو توی چ چیزی میبینی،نماز و روزه؟انجام کارهای نیک یا داشتن قلب پاک

من ب شخصه اعمال خوب رو داشتن قلب پاک و حق الناس رو رعایت کردن میدونم 

و خیلی ام حواسم ب این چیزا هس 

ولی خو نماز روزه و .... هم جزو اعمالی ان ک سفارش شده و باید انجام بشن و متاسفانه کوتاهی دارم 

همیشه متعجبم و ب جوابی هم نرسیدم  چون خیلیا میگن اینا رویاهای صادق هستن  کسایی ک خیلی مو ...

رویای صادقه این نیس رویای صادقه بین خواب و بیداری که مثل هوشدار یا اعلام و یا پیام تورو اگاه میکنه از چیزی که میخواد اتفاق بیوفته من ادم مومنی نیستم اما خیلی رویای صادقه  زیاد دارم که فکر میکنم بیشتر ارثی باشه 

منظورم از خواب صحنه هایی هست ک احساس میکنی قبلا همون صحنه رو تو خواب دیدی،نه خوابهایی ک نیاز به تعبی ...

خیلی وقتا اتفاق افتاده من خواب جاهایی رو دیدم ک تالا اصن اونجا نرفتم نمیدونم کجان وقتی بیدار میشم فک میکنم ی خواب معمولی بود و تموم شد 

ولی ی مدت بعد ی اتفاقی باعث میشه دقیقا مث خوابم سر از اون مکان درمیارم 

رویای صادقه این نیس رویای صادقه بین خواب و بیداری که مثل هوشدار یا اعلام و یا پیام تورو اگاه میکنه ا ...

خیلی دنبال این چیزا نبودم ک دقیق  بدونم رویای صادقه واقعا چیه و چطور اتفاق میفته 

ب هر کی میگم خوابی ک دیدم اتفاق میفته میگن رویای صادقه 

یادمه یه شب دیدم مهمون شده بودم خونه امام علی بهم گفت از بچه م به دل نگیر تو عروس مایی ما حواسمون بهت هست و کلی صحبت دیگه بیدار شدم بعد از ظهرش انچنان دعوایی کرد شوهرم باهام بی دلیل که خودم متعجب موندم بعد رفتم تو اتاق داشتم فک میکردم یادم اومد قبلش بهم گفتن اخه دعوای قبلی  سیده شوهرم بهش گفتم اگه تو خدایی داری منم دارم تو سیدی منم ابرو دارم من سکوت میکنم اما فردا از اوناکه سیدشون هستی جواب میخوام واسه کارات 

خیلی وقتا اتفاق افتاده من خواب جاهایی رو دیدم ک تالا اصن اونجا نرفتم نمیدونم کجان وقتی بیدار میشم فک ...

دقیقا منظورم همین صحنهاست،پس تا حالا به دلیل قانع کننده ای برای این خوابها پیدا نکردین درسته