2777
2789
عنوان

کوچیک کردن شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 29 پست
غذات چطوره ؟ ورزش میکنی؟

من سه وعده در هفته برنج بیشتر نمیخورم. بدون نون که میمیرم. ورزش نمیکنم ولی سعی میکنم تو خونه برقصم یا پیاده روی کنم. باشگاه نمیتونم برم. چون از خونه مون دوره.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طناب زدن و پیاده روی و مصرف غذاهای کم چرب و مصرف سبزیجات با فیبر بالا و مصرف غذاهای کم کالری و با نش ...

من کلا غذاهام کم چربه چون شوهرم چربی خون داره خیلی رعایت میکنم، از مجردی داشته ها😅 سعی میکنم تخم کتان بخورم. طناب هم میزنم. حتما.

اینجور تایپیک ها بجا اینکه استقبال بشه و ی نتیجه گیری بشه متاسفانه همینطور میمونه  هیچ کسم چی ...

واقعا گل گفتی دوستم

نون سفید و برنج سفید آفت شکمه برنج قهوه ای بخور نون بار آرد سبوس دار اما کم نه زیاد شیرینی و نوشا ...

این چیزایی که گفتی کلا دکترم به خاطر معده برام ممنوع کرده. ولی موندم چیکار کنم. گاهی احساس میکنم اثرات قرص ضد بارداریه.

حلقه بزن وحتما هم ادامه بده برای من که عالی بود من باشگاه میرفتم اصلا تغییری نکردم ولی از وقتی حلقه زدم خیلی خوب شد ولی خب باردار شدم دوباره شکنه اومد جلو  حلقه هم از این سنگینت خیلی راحتره و زودتر جواب می گیری اوباش خیلی درد داره بعدا بدنت عادت میکنه 

ببخشید چه مدت میزدین و روزی چند دقیقه؟؟

یک ماه زدم و دو تا نیم ساعت بعضی مواقع فیلم نگاه میکردم میزدم هواسم  نبود به یک ساعتم می رسید دور شکمم ۱۰۰ بود ۹۱ شد خیلی جمع شده بودم ولی چون قصد بارداری داشتم ادامه ندادم