2777
2789
عنوان

فيلم هزارپا

8249 بازدید | 31 پست

بچه اكه شما هم مث من حال روحيتون خرابه.بريد فيلم هزارپا رو ببينيد.برا دو ساعت هم كه شده حالتون رو خوب ميكنه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه خیلی وقته سینما نمیرم،باید از نت بخرم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
تو سینماس؟ رضا عطاران هم هس اونو میگی؟

اره.رضا عطاران-جواد عزتي-سارا بهرامي-مهران احمدي-شهره لرستاني و بقيه

باز خدا خيرشون بده تو اين روزا حال مردم رو خوب ميكنن.يكم شوخي هاي جنسيتي توش هست.بنظر من اگه حال ادم رو تو اين اوضاع خوب ميكنه اهميت نداره

من تعریف خوبی ازش نشنیدم ، میگن حرفای غیر اخلاقی زیادی میزنن ، یه قسمتی گفته بودن رضا عطاران به دختره میگه دست کن توجیبم فندک رو بده ، دختره دست میکنه و عطارا میگه اون فلزی رو بردار ، اون که نرم هست رو دست نزن

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه   
من تعریف خوبی ازش نشنیدم ، میگن حرفای غیر اخلاقی زیادی میزنن ، یه قسمتی گفته بودن رضا عطاران به دختر ...

نه اينجوري نگفت.ولي كلا شوخي هاي جنسيتي و حرفاي دو پهلو توش هست.ولي بنظرم الان از هر فرصتي براي خنده استفاده كني خوبه.من خودم رو ميگم و افرادي مثل من كه حال روحيشون داغونه.

نه اينجوري نگفت.ولي كلا شوخي هاي جنسيتي و حرفاي دو پهلو توش هست.ولي بنظرم الان از هر فرصتي براي خنده ...

چند روز پیش درباره اش تاپیک زده بودن و کلی نقد کرده بودن و گفته بودن این فیلم رو با خانواده نبینید

تیکر بارداری نیست، تیکر تولد همسرمه