2777
2789
عنوان

نزدیکی در وسط ماه قمری و ماه گرفتگی

8411 بازدید | 45 پست

سلام دوستای خوبم!ما ظهر قبل از ماه گرفتگی نزدیکی داشتیم برای اقدام و روز بعد از ماه گرفتگی هم دوباره اقدام داشتیم!روز شنبه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم مثبت بود و روز یک شنبه کمرنگ بود!الانم خیلی میترسم که اگه شب ماه گرفتگی تخمک ازاد شده باشه و یا شب یکشنبه و لقاح انجام شده باشه بارداری موفقی نداشته باشم اخه میگن شب نیمه ماه قمری و زمان ماه گرفتگی نباید نزدیکی داشت برا بارداری!منم اصلا حواسم نبوده!الانم دارم دغ میکنم و فقط گریه!اینقدر استرس دارم ک خدا میدونه!چهار ماه پیش کورتاژ کردم!الانم دارو مصرف کردم برای بارداری!تورو خدا برام دعا کنید

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به دلت بد گیر هر چی پیش آید خوش آید

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

صدقه بده وفال نیک بزن مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد تویه مون کتاب ریحان هبهشتی هم که راجع به این چیزا نوشته گفته انجور نیست که اگه اینارو رعایت نکنین حتما بچه مشکل دار بشه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

خیلی نگرانی صدقه بده و آرامش داشته باش.همین نگرانی ضررش بیشتر و ثابت شده تر هست .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم ماه گرفتگی هیچ ارتباطی با بارداری و اقدام نداره. اینو علمی میگن. تخمک ۳ روز زنده شاید شما روز سوم کیت گذاشتی. نگران نباش. ان شاالله که باردار میشی

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

برای دوستم همچین اتفاقی افتاد پارسال بود البته ولی خداروشکررر  بچه هاش سالمن....نگران نباش اصلا نمیشه گفت کی بسته میشه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
من عروسیم شب قمر در عقرب بود خودمم نمیدونستم بعد عروسیم جاریم گفت بهم خداروشکر هم زندگی خوبی دارم ان ...

فکر کنم شبی که خطبه عقد خونده میشه مهمه هر چند میگن کلا کارای مهم رو توی اون روزا انجام ندی

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
انشالله تورو خدا دعا کنین

حالا تخمک گذاری داشتی ولی معلوم نیست که گرفته باشه و باردار باشی که اینقدر نگرانی

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده