2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 30 پست
اتفاقا اونا هم تبریزی هستن اینقدر منو از ترکا می‌ترسونن که نگو 😐 ولی من انتخابمو کردم . باشه پس لبا ...

کارت با مادرشوهرای ترک یکم سخته😁ولی اگه تبریزی اصلین ک خوش ب حالته 😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اونا هم تبریزی هستن اینقدر منو از ترکا می‌ترسونن که نگو 😐 ولی من انتخابمو کردم . باشه پس لبا ...

اونا برات لباس میارن البته خودتم میتونی لباس سفید بپوشی حالا من کی گفتم سفید؟🤣🤣🤣

خخخخخ والا بخدا منم میخوام کم نیارم دیگه میخوام بدونم چیا بگم 

از نظر من به جاى اينكه به فكر اين باشى كه اونا برات چكارها انجام بدهند به فكر اين باش كه رسم اونا چيه و شما چكارهائى بايد انجام بدهيد كه بعدا حرفى توش نباشه و ناراحت بشى . 

اونا برات لباس میارن البته خودتم میتونی لباس سفید بپوشی حالا من کی گفتم سفید؟🤣🤣🤣

😂😂اخه سفید دوس دارم نه اونا بیارن بهتره من یه  رنگ دیگه میپوشم. ممنون از راهنماییت عزیزم

مبارکه عروس خانم ،اااا بقیه شهرا چمدون نمیبرن؟! ما رسممونه ،از شعرای دیگه هم عروس گرفتیم بازم چمدون بردیم ،دو دست لباس کامل و حوله و وسایل بهداشتی و اینا به اضافه حلقه نشون و معمولا یه سرویس ،بعضیا هم یه تیکه از طلاهایی که رو لباس محلی میپوشن

شما کدوم شهرید؟ من ندیدم چمدون ببرن آخه  چمدون برا خرید عروسیه که

بندرعباس،نه ما هم بله برون هم عقد هم عروسی برا عروس خانم چمدون می‌برند ،عقد و بله برون یه چمدون ،عروسی متفاوتند از دو تا می‌ره بالا تا حد توان خانواده داماد

واسه من یه نیم ست  و یه چادر رنگی و قرآن و پارچه مجلسی و روسری و شال مجلسی و یه پارچه واسه ماما ...

برا ما رو چمدون عروسی یه تیکه طلا و یه قواره پارچه برا مادر عروسم می‌ذارن و شب حنا بندان میدن

بندرعباس،نه ما هم بله برون هم عقد هم عروسی برا عروس خانم چمدون می‌برند ،عقد و بله برون یه چمدون ،عرو ...

ما هم  رسم داریم هم واسه بله برون هم عقد هم عروسی چمدون میگیریم 

برا ما رو چمدون عروسی یه تیکه طلا و یه قواره پارچه برا مادر عروسم می‌ذارن و شب حنا بندان میدن

واسه بله برون واسه مادر عروس پارچه مجلسی میارن، واسه عقد رسم داریم یه شب جلوتر از عقد کل فامیلاهای داماد خریدهای عقد عروس رو میبریم خونه عروس واسه مادر عروس یه تیکه طلا میارن ولی واسه خواهر و بردارهای عروس پارچه یا لباس میارن واسه خاله های عروس و عمه های عروس و مادر بزرگ های عروس هم پارچه حتما باید بیارن تو یه چمدون جداگانه