2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شیاف دیکلوفناک تو خونه داشته باش برای مواقع درد عالیه خیلی خوبم استراحت کن روزی یه مرتبه دوش بگیر و جای بخیتو با سشوار خشک کن

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

من ک خودم هنوز تجربه نکردم اما جاریم با چادر بسته شکمشو بعدم گن زده

برنج و ماکارونیم نخورده گوشت ماهیچه رو میذاشتن تو شیشه با هویج و پیاز اونو میخورده بیشتر

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

کلاً هر کاری که ممکنه باعث شه شکمت یخ کنه نکن.غذاهای سنگین که باعث بشه دفع مدفوعت سخت بشه یا نفخ کنی نخور...

من ۷ روز بعد از زایمانم به خاطر نفخ از درد مردم و زنده شدم

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
همه میگن نباید اب بخوری شکم میاری ولی دست حودم نیس رعایت نمیکنم

من بیمارستان بودم خیلی بهم اصرار میکردن اب بخورم! این حرف صحت نداره عزیزم اب خیلی مفیده الان برت 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من سر بچه دومم همش دلم سوپ میخواست هم تو بارداری هم بعد از زایمان نمیدونم تاثیر سوپ خوردنا بود یا نه ولی هم شیرم خیلی چرب بودو راحت اومد هم شکمم راحت کار میکرد نفخ نداشتم 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
همه میگن نباید اب بخوری شکم میاری ولی دست حودم نیس رعایت نمیکنم

مبارکه منم اصلانمیتونستم خودموکنترل کنم مامانم میگفت نخوراب گرم بخورمن قایمکی میخوردم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔