2777
2789
عنوان

میگما ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 97 پست
دوسال و دوماهه عقدم عروسی نگرفتیم هنوز با این گرونی😞

الهی بمیرم برات منم عقدم طولانی بود درکت میکنم چقد سخته ان شاء الله یه فرجی بشه مشکلات مالیتون حل بشه برید سرخونه زندگیتون

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی که میگید وضع مون خوب نیست، شغل خودتون و همسرتون چیه؟

با چه پشتوانه ای ازدواج کردید؟

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
دوستانی که میگید وضع مون خوب نیست، شغل خودتون و همسرتون چیه؟ با چه پشتوانه ای ازدواج کردید؟

شغل شوهرم ازاده قبلا دزامدش خوب بود ولی الان ب نون شبمونم نمیرسه.. 

وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝

مشكلتون فقط اقتصاديه؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عزیزم ما ام مثل شماییم یعنی تو این دوره و تو این اوضاع اقتصادی خیلیا اینجورین البته هستن کسایی که هر چقدرم بحران و تحریم بشه دستشون به دهنشون میرسه ولی خودتو ناراحت نکن این حکمت اون بالاسریمونه که همه از دونستنش عاجزیم و باید به این بدبختی ادامه بدیم فقط دلم واسه اونایی کباب میشه که وضعشون از منو تو دیگه خیلی بدتر با این همه گرونی فکر کنم فقط باید گرسنه بمونن البته فعلا مظلومین فلسطین،لبنان ،یمن،روسیه و..........ااز ما واجب ترن