2777
2789
عنوان

میگما ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا

1088 بازدید | 97 پست

برام سوال شد

ما خیلی بدبختیم یا شما خیلی خوشبختین؟

مثلا ی تاپیک دیدم برا گوشت چرخکرده نمیدونم راسته گوساله و گردن گوسفندو کوهان شتر قاطی میکنن اونوقت خودمو نگا کردم میرم قصابی میگم ده تومن چرخکرده بده..نمیدونمم از کجاش میده..

یا واسه یه کالسکه صد هزار تومنی ی ماه التماس شوهرم کردم تا خریدیم.. لباسو اینا که اصلا حرفشم نزن

با اجاره خونه و..ماهی دویست تومن میمونه هم پوشک بچه هم میوه و روغن و رب و...

ما چقد بدبختیم...

وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝

😔😔😔😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور 😯 یاده اون پیامه بازرگانی افتادم پیره مرد و پسر بچه هه که میگفت جامو خیس میکن مرده گفت منم همینطور الانم منم همینطور 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

عزیزم ماهم لنگه شماییم چندهفته است برنج ومرغمون تموم شده بخدا قرض و کرایه پولی نمیذاره بمونه که بخریم همش غداهای نونی درستومیکنم داداشم امشب زنگ زده اخرهفته میام خونتون تهران عزاگرفتم چطور به شوهرم بگم خریدکنه 

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
منم همینطور 😯 یاده اون پیامه بازرگانی افتادم پیره مرد و پسر بچه هه که میگفت جامو خیس میکن مرده گفت ...

جاتو خیس کردی الان؟ خخخ پاشو پهنت کنم تو افتاب

وقتی میرم تو اعلان هام میبینم یکی پاسخ داده ذوق میکنم 😀 ولی امان از روزی که ببینم لایکه 😢😝

نه عزیزم تنها نیستی مام خیلی فشار رومونه بیشترشم بخاطر این وضعیت اقتصادیه.الان جوری شده که اونیکه داره هی داره سرمایش بیشتر میشه و پول رو پول میذاره اونیم که نداره هی داره بدبخت تر میشه

ببین،دوست دارم...💑

ادم از نینی سایت متوجه میشه چه قدر توی جامعه زندگیا باهم تفاوت داره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم