2777
2789
عنوان

خواهرم گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 42 پست
از توانم خارج بود حرف گوش نمیکرد واقعا لازم بود بیمارستان بستری بشه اما راهی واسه بردنش نداشتم خو ...

خدادشفاش بده 

چرا اینجوری شد اخلاقش 

مگه مشکلش با شما چه بود بهت حسودیش میشد 

چرا ازدواج نکرد 

شما اازدواج کردین؟

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدادشفاش بده  چرا اینجوری شد اخلاقش  مگه مشکلش با شما چه بود بهت حسودیش میشد  چرا ...

از بچگیم حسادت داشت بهم منم فکر میکردم حسادت خواهرانست اما نگو ک از بیماریش بوده

ب بقیه هم این حس رو داشت اما ب من بیشتر

تا سال ۸۶ ک زندگیو نابود کرد ازش فاصله گرفتم تا سال ۸۸ ک مادرم فوت کرد و حالش بد شد حمایتش کردم تا سال ۹۳ البته بازم آزارهاشو میرسوند و خودزنی هاشو داشت تا آخرین کتک کاری ک شروع کرد و ب آسیب شدید من ختم شد باهاش کات کردم

۱سال و نیم بعدش ازم درخواستی کرد واسش انجام دادم و از همون موقع متوجه شدم حالش بدتر شده اما کاری ازم بر نمی اومد

و باز هم آسیبهای جدید و دیگه کات کردم اونم چن ماه بعدش کلا شهر محل زندگیش ک بابلسر بود تغییر داد رفت شهر دیگه الان حدود ۱ ماه ک از اونجا هم رفته 

از وقتی پدرمادرت هم بودن اون رفتارش همین جور بود؟ خوهرا اصلا ازدواج نکرده؟

بله اما بدتر شد

خودکشیش واسه وقتی بود ک پدر و مادرم بودن

مجرد هستش

پیش از عید شنیده بودم داره ازدواج میکنه 

از بچگیم حسادت داشت بهم منم فکر میکردم حسادت خواهرانست اما نگو ک از بیماریش بوده ب بقیه هم این حس ر ...

خدا کمکش کنه درست بشه رفتارش 

خیلی بدِتنهایی

انشاالله ادم خوبی سر راهش قرار بگیره 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
ممنونم

ددوست عزیز خواهدت پیدا شد؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

سلام عزیزم 

ازخواهرت باخبرشدی؟

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭