2777
2789
عنوان

عواقب طلاق

1335 بازدید | 66 پست

تو دوران عقدم به خاطر مشکلات عروسی رو عقب انداختم 

طلاق چه عواقبی داره؟

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من نمیدونم هر کس چه مشکلی داره 

اما بنظرم هر چیزی راه حلی داره و تنها دلیل قانع کننده از نظر  من برای جدا شدن خیانت هست 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
منم عقدم کاش میشد منم راحت میشدم😕

میتونم بپرسم چرا

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

خیلی عواقب داره، مگه پیرهنه که عوضش کنی؟

زندگی هزارتا بالا و پایین داره، تا جایی که میشه حلش کن و زندگیتو بساز

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

منم دگدترم جدامیشم و توعقدم طلاق هبچ عواقبییی نداره اگههه اگهههههه بدونی همسرت درس بشونیس و راه هارو رفته باشی مشاور و حرف و محبت و بحاش دعوا اگه دیدی جایی برات تره هم خردنمیکنن فردا دیره امروز نموم کن من مشکلتونمیدونم برامن ک اینجوربوده

خب ادم  با ادم متقاوته اما  من خیلی اذیت شدم با اینکه خودم    جدا شدم تو نامزدی  اونا نمیخاستن.    بعدش   حساس شدم  هر کی هر چی  میگف ب خودم میگرفتم.    عروسی عزا  بود برامون  میرفتم   حسرت میکشیدم       دیگ حس قبل    تاهل تو خونه پدری نداشتم الانم بعد دو سال هست اما کمتر  

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

عواقبش ک خیلییی زیاده ازهمه بدتر قانع کردن دلته😢فراموش کردن خاطرات😢

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
خیلی عواقب داره، مگه پیرهنه که عوضش کنی؟ زندگی هزارتا بالا و پایین داره، تا جایی که میشه حلش کن و ز ...

مسئولیت پذیر نیست، تفاوت فرهنگی شدید، سر و گوششم میجنبه  

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!