خالم روز روز بعد پری 600، دخمل. بچه دومش بعد یه هفته آز داد 3400 بود
پ دقت نکن 😂😂😂😂
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زنداییم روز موعد 10، نی نی دخمل خالم روز روز بعد پری 600، دخمل. بچه دومش بعد یه هفته آز داد 3 ...
راستی بچه دوم خالم پسره😑😂
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
حالا بتا و جنسیت هیچ. بنظرتون تهوع و ویار میتونه ب بتای بالا ربط داشته باشه؟؟ ینی کسی ک بتاش زود بره بالا، بخاطر تغییر هورموناش حالت تهوع داشته باشه و اونی ک بتاش پایین باشه و کمتر بیاد بالا تهوع کمتری داشته باشه؟
بتای من خیلی عجیب بالا رف. روز 31 پریودی ینی یکروز تاخیر 242 بود. سه روز بعدش دوباره آز دادم 1400 بود. درحالیکه اگه هر 48 ساعت بخواد دوبرابر بشه بعد 4 روز باید تازه میشد 960. حالت تهوع هم تا دلتون بخواد. هنوزم ک هفته 14 ام حالم بده 😢