2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال پیش از قشم سیسمونی خریدم راضی بودم ..اجناسی که چینی هستن نصف قیمت تهران بود ( مثل کالسکه گود بیبی ) ولی برندهایی مثل گراکو و چیکو و هاک 200 300 تومن ارزون تر از تهران ..

کلا لوازم سیسمونی پراکنده اس مرکز خرید مشخصی نداره ..درگهان یه مغازه بود علی کاپو خیلی جنس داشت بعضی جنس هاش رو گرون میداد. باید قیمت دستت باشه وگرنه سرت کلاه مگذاره ..3 4  تا مغازه دیگه هم تو پاساژها پراکنده داشت که از اطلاعات پاساژ بپرسی بهت میگن.

قشم هم یه مغازه بود تو بازار قدیم به اسم عالم جدید من از اونجا خیلی خرید کردم. یه شعبه داره وسایل ریز و یه شعبه کالسکه و کریر و ...به نظر من منصف تر بود. 

یه مغازه بود تو سیتی سنتر 2 ( بیبی وان ) اونم اون زمان حراج فوق العاده ای داشت و من کلی ازش خرید کردم.( لباس نوزادی کم داره 1 سال به بالا داره )

یه سیسمونی هم هست تو بندرعباس اونم خیلی خوب بود من کالسکه ام رو از قشم نپسندیدم و از اونجا نصف قیمت تهران خریدم. اسمش سیمبا بود روبه روی پاساژ زیتون.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز