2777
2789
عنوان

کولیک داره؟

92 بازدید | 16 پست

سلام. بچه م 39 روزشه. از ساعت ده صبح تا ۶غروب بیقراری میکنه. گاهی گریه هاش زیادن گاهی کم ولی کلا بیقراره و نمیخوابه. بخوابه هم شاید بیست دقیقه. پاهاشو جمع میکنه و زور میزنه. به نظرتون کولیکه؟ اخه میگن کولیک سه ساعته و بقیه روز بچه آرومه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به دخترم گريپ ميكسچر ميدادم از هفته دوم كه دنيا اومد الانم كه دوماهشه بهش ميدم فقط مواظب خوراكت باش غذايه نفاخ نخور ميوه هايه تابستون همشون باد دارن خودت عرق نعناع بخور حتما اگرم ديدي خياي أديت ميكنه ببر پيش متخصص أطفال تا بهت دارو بده

من به دخترم گريپ ميكسچر ميدادم از هفته دوم كه دنيا اومد الانم كه دوماهشه بهش ميدم فقط مواظب خوراكت ب ...

منم گریپ میدم ولی فقط تاثیرش دوسه ساعته نهایتا. دارو داده فایده نداشت. منم رعایت میکنم.

بچه من کولیک داشت همون سه ساعت جیغ بنفش میکشید. شبا هم بود فقط شاید نفق داره. یا رفلکس یا گوش درد

گوش درد نداره امروز بردم. رفلاکسم به دکتر گفتم گفت طبیعیه. الانم ب دکترا هرچی میگی میگن طبیعیه!

یعنی اون سه ساعت فقط گریه میکرد  ولی بقیه روز آروم بود؟

اره معمولأ روزا میخوابیدو از ۱۲ شب یهو شروع میکرد و تا ۴ صبح که دیگه ساکت میشد.

ببرش دکتر خوب تا تشخیص درست بده

ورزش دوچرخه هم بکن باهاش و شکمش رو با روغن زیتون چرب کن و گوششم پنه رو کمی روغن زیتون بزن و بذار روی گوشش تا گوش درد نشه

منم گریپ میدم ولی فقط تاثیرش دوسه ساعته نهایتا. دارو داده فایده نداشت. منم رعایت میکنم.

ديگه بعضي وقتا گريه هاشون ميبيني از رو اخلاقشونه تا درست بشن دهنه مارو سرويس ميكنن بايد ساخت منكه پنج شنبه ميخام ببرم واكسن دوماهگيشو بزنم خدا بدادم برسه 

ديگه بعضي وقتا گريه هاشون ميبيني از رو اخلاقشونه تا درست بشن دهنه مارو سرويس ميكنن بايد ساخت منكه پن ...

وایی من چهارشنبه واکسن دوماهگی دارم از الان مثل کابوسه برام

دخترم دنیام 😘❤️         دنیاام همسرم ❤️❤️😘😘😘