2777
2789
عنوان

سارویاااا

84 بازدید | 7 پست

بنظرتون بیمارستان شفا بهتره یا ولایت یا نیمه شعبان

من چون میخوام دکترم و انتخاب کنم بیمارستانی که کار میکنه هم برام مهمه

اگه چیزی میدونید واقعا ممنون میشم ازتون عزیزانم.

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
شفا که پول خوره دارن

بیممون میده دیگه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیممون میده دیگه

اها خوبه پس بروشفا

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
اها خوبه پس بروشفا

شفا بهتر از بقیس یعنی؟

شفا بهتر از بقیس یعنی؟

والا بقیه رو تاحالا نرفتم نمیدونم اما شفا شناخته شدست واسه همه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
والا بقیه رو تاحالا نرفتم نمیدونم اما شفا شناخته شدست واسه همه

امضات عالی بود😅

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز