2777
2789
عنوان

حس بد

79 بازدید | 9 پست

احساس پوچی داره دیونم میکنه حس میکنم یه ادم بیخودم...بخاطربچهام محدودشدم حتی نتونستم درسمو بخونموانصراف دادم.پشیمونم خیلــــــی

نمدونم چکار کنم فکرمیکنم همه به چشم یه ادم بیسواد وعقب مونده بهم نگاه میکنن.حسه خودمه این

بجز درس خواندن چکارامیشه کرد واسه اینکه احساس باارزش بودن بکنم ودیده بشم

دوباره برو سراغ درس 

ورزش برا تناسب اندام و وقت گذروني تنها نيس درمانه روحيه مابهش نياز داريم حتما در هفته دو سه روز برو باشگاه 

ورزشي مث زومبا دسته جمعي حال روحيتو خوب ميكنه ميتوني تصميم هاي خوب بگيري

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش بستگی به دیدگاه خودتون داره. اگر فردی هستی که با درس خوندن احساس باارزش بودن و مفید بودن میکنی (که منم همینطورم!) سراغ هر سرگرمی دیگه ای هم که به نظر دیگران مفید باشه بری بیفایدست. اگر باوری داری که بهش پایبندی ولی بخاطر شرایط تا حالا دتبالش نرفتی این دست از سرت برنمیداره سعی کن هرجور شده پیگیرش باشی

همش بستگی به دیدگاه خودتون داره. اگر فردی هستی که با درس خوندن احساس باارزش بودن و مفید بودن میکنی ( ...

چون مجردی درسخوان بودم بعدش ازدواج شرایطم طوری بودکهدنتونستم ادامه بدم وازدانشگاه انصراف دادم

حس میکنم همه با یه دیددیگه نگام میکنن

چون مجردی درسخوان بودم بعدش ازدواج شرایطم طوری بودکهدنتونستم ادامه بدم وازدانشگاه انصراف دادم حس می ...

همون دیگه. دقیقا مث همیم ولی من مجردم . منم تو نوجوونی بغیر درسخوندن کار دیگه ای بلد نبودم

منم یه موقع شرایطم طوری شد که درس نخوندم الان مث چی از خودم بدم میاد. کاری بادیگران ندارم. خودم از خودم بدم میاد. تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم

همون دیگه. دقیقا مث همیم ولی من مجردم . منم تو نوجوونی بغیر درسخوندن کار دیگه ای بلد نبودم منم یه م ...

بنظرتون من میتونم کنکور بدم

دانشگاه دولتی بوده؟

خسارت میخوان  واسه انصراف

بنظرتون من میتونم کنکور بدم دانشگاه دولتی بوده؟ خسارت میخوان  واسه انصراف

نمیدونم عزیزم در این مورد خبری ندارم. بپرس ببین کسی شنیده یا تجربه داشته