2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینطوریه. چون این کیت زود جواب نمیده. ده دقیقه ای جواب میده

مرسي عزيزم از جوابت چند بار ي دقيقه گذاشتم اصلا قرمز نميشد دوماه پست هم تقريبا بعد پاك شدم ميزاشتم اصلا قرمز نميشد امروز تو نت خوندم بايد ده دقيقه در ادرار بمونه بعد خوند شما هم همينجوري استفاده ميكنين؟؟

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
مرسي عزيزم از جوابت چند بار ي دقيقه گذاشتم اصلا قرمز نميشد دوماه پست هم تقريبا بعد پاك شدم ميزاشتم ا ...

اره درسته. منم گذاشتم تا چند روز ی خط پر رنگ یکی کمرنگ بود. روز هفدهم دوتاش پررنگ بود. از شانس بدم پری شدم. اما دوروزه فقط دوتا لک دیدما. پری هنوز کامل نشدم

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

نمونه ای ک گرفتی رو بزار تو سرویس بهداشتی بمونه بعد ده دقیقه برو چکش کن. همون اول نندازیش دورا. چون دیر نشون میده

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
نمونه ای ک گرفتی رو بزار تو سرویس بهداشتی بمونه بعد ده دقیقه برو چکش کن. همون اول نندازیش دورا. چون ...

تو ادرار ١٠دقيقه بمونه؟؟ يا ي دقيقه تو ادرار بمونه در بيازم بعد ده دقيقه چك كنم؟؟

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..
تو ادرار ١٠دقيقه بمونه؟؟ يا ي دقيقه تو ادرار بمونه در بيازم بعد ده دقيقه چك كنم؟؟

ببین اون کیت توی ادرارت بمونه توی سرویس. بعد ده دقیقه برو. دقیقا تا اونجایی هم ک خط کشیده بزار داخل نمونه. بعد ک بری کیت رو نگاه کنی میبینی ک دوخط یا یه خط انداخته

خيلي گيج كنندس اين كيت من كه سردر نميارم

اتفاقا من شنیدم مکس چهارده بهتر از بقیه جواب میده ها. هر چند خودم نتیجه نگرفتم فعلا😐

اتفاقا من شنیدم مکس چهارده بهتر از بقیه جواب میده ها. هر چند خودم نتیجه نگرفتم فعلا😐

اخه نسبي هستش 

من اصلا از پررنگ كمرنگش سر در نميارم 

هروقت پررنك ميشه ميكم شايد بازم بايد بررنك تر بشه😭😭

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
اخه نسبي هستش  من اصلا از پررنگ كمرنگش سر در نميارم  هروقت پررنك ميشه ميكم شايد بازم باي ...

اما میدونی چیه؟ خط بالای ک همیشه پررنگه. وقتی اون خط زیری پر رنگ میهش ها باید مث بالایی بشه. اینجوری راحت متوجه میشی