2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
قند دوساعت بعد از غذات خوبه قند ناشتات ۳،۴ تا بالاست که رعایت کنی درست میشه مثلا مواد خوراکی شکردا ...

دیگه نمیخورممم😭😭 خیلی نگرانم

نینیم چیزیش نشه؟😭😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
دستگاه خونگی همیشه بالا نشون میده. اما خودت رو نگران نکن، بموقعش دکتر برات آزمایش قند مینویسه

میترسم دیر بشه کار از کار بگذره

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند ناشتام بالاس، نه؟😭😭

زیاد نه، میشه پایینتر آوردش! از دکترت رژیم غذایی بگیر و زیاد برنج و سیب ز زمینی و ماکارونی نخور

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
خدا از دهنت بشنوه😭

بااین استرسی که داری حتما دچار قند میشی. قند عصبیه ها. قصاص قبل جنایت میکنی. نگرانی برو دکتر

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
ناشتا برای خانمای باردار باید زیر ۹۲ باشه

پس زیاده برا من😑

15 هفته و چهار روز خیلی میترسم اخه پدرم دیابت داره😑  قند ناشتام بالاس،قند ناشتا شما چند بود ...

نود و پنج، بعد رژيم گرفتم يبار به هفتاد رسيد

يه بارم تو مترو از حال رفتم از پايين اومدن قند

خودمو اذيت كردم الكى. به نظر من قند بالاى صد و اينارو بايد ترسيد

حواست باشه که قند یه مشکل عصبیه و در اثر استرس و دلهره بالا میره. الکی نگران نباش

میدونم، حق با شما، دست خودم نیس، شوهرمم هی استرس میده ک فلان دوستمو بچش با دیابت ب دنیا اومد، فلان دئستم خانمش قند داش جدی نگرف فلان شدو😭

زیاد نه، میشه پایینتر آوردش! از دکترت رژیم غذایی بگیر و زیاد برنج و سیب ز زمینی و ماکارونی نخور

باشه😑😑

بااین استرسی که داری حتما دچار قند میشی. قند عصبیه ها. قصاص قبل جنایت میکنی. نگرانی برو دکتر

مادر شوهرم از شهرستان اومده، منتظرم بره و برم دکتر

نود و پنج، بعد رژيم گرفتم يبار به هفتاد رسيد يه بارم تو مترو از حال رفتم از پايين اومدن قند خودمو ...

من هفته هفت قندم 107 بود، ی مدت اوردمش پایین شد 85

ولی گرسنه میموندم😑

مادر شوهرم از شهرستان اومده، منتظرم بره و برم دکتر

ببین سلامتت مهم تره ها. واسشون توضیح بده و ی چندساعتی رو اجازه بگیر ب خاطر بچه اتم شده سریع تر برو دکتر

ببین سلامتت مهم تره ها. واسشون توضیح بده و ی چندساعتی رو اجازه بگیر ب خاطر بچه اتم شده سریع تر برو د ...

باشه

همین امروز میرم دکتر

راس میگی😭  خطرناکه

میدونم، حق با شما، دست خودم نیس، شوهرمم هی استرس میده ک فلان دوستمو بچش با دیابت ب دنیا اومد، فلان د ...

پس هرچه زودتر برو دکتر برات آزمایش بنویسه، آزمایشگاه خیلی دقیق تر از دستگاه خونگیه

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
باشه همین امروز میرم دکتر راس میگی😭  خطرناکه

گرچه فکر نمیکنم قند باشه شاید ب خاطر استرست باشه ولی خب قند کلا چیز خوبی نیست دیگه. اره برو مسلما مادر شوهرتم ب خاطر نوه اش درک میکنه