2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست
منم امشب باید همین کاروکنم.از پسره تعریف کنم تا حالش مث الان من بشه

ضایع نکن که بفهمه خیلی عادی بشین پای تلوزیون بعد بگو چه خوشتیپه تا حالا دقت نکرده بودم عکسشم رو مجله دیدم قیافش بهتره از تو فیلمه😆😆 واینچنین حال همسر گرام رو بگیرید

لطفا برا آرامش زندگیم صلوات بفرست🙏ممنونم از لطفت😍😍😚😚😚😚💗💗💗💗💗💗
ولی خدایی اون خیلی چندشه  مگه میشه یه مرد به اون قیافه و تیپ و شخصیت بگه جااااان😂😂

دیشب انکار میکرد میگفت من گفتم??? حتما منظورم موقعیت فیلم بوده . منم گفتم خودتی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم حق داری.ولی فک میکنم شوهرت میخواد تو رو عصبانی کنه و ببینه عکس العمل تو چیه.بهتره به روت ن ...

عه یعنی تلافی نکنم?حالم خیلی بده فقط با تلاقی کردن خوب میشه و بس

حالا بنظرت بشینم پای سریال اصلا? یا برم تو اتاق

نه برو کلا اگه یه خانوم رو این چیزا حساسیت نشون بده مردا بدتر میکنن من اگه گفت این دختره قشنگه اول میگم نه چیه این اون بکی دختره بهتره بعد که یکم گذشت میگم چه پسره خوشگله

حالا بنظرت بشینم پای سریال اصلا? یا برم تو اتاق

منظورم از برو برو پا تلوزیون  فک نکنه ناراحتی یکم اعتماد به نفس داشته باشید حالا دختره همچینم قشنگ نیست موندم به چیش میگه جون انگار با آدریانا لیما عوضی گرفتتش😕😕

منظورم از برو برو پا تلوزیون  فک نکنه ناراحتی یکم اعتماد به نفس داشته باشید حالا دختره همچینم ق ...

اره منم بهش گفتم  چی داشت با اون صورت درازش  بدسلیقه . گفت ینی سلیقم بده ک تورو انتخاب کردم ? 

😑بیشوررر 

منظورم از برو برو پا تلوزیون  فک نکنه ناراحتی یکم اعتماد به نفس داشته باشید حالا دختره همچینم ق ...

حتما. میشینم بیخیال میبینم و از پسره هم تعریف میکنم. راستی قبلشم درحد تعریف نه ولی گفتم دیگه پسر به این نجیبی پیدامیشه?? شوهرم گفت من!

بعدشم نجابتشو نشونم داد