2777
2789
عنوان

حسادت

257 بازدید | 31 پست

سلام خانما. تاپیک دیشبمو دیدین?جوابها خیلی کم بود.منم هنوز از شوهرم بشدت دلگیرم. ایا من حق دارم دلگیر باشم? گفتم ک از بازیگر  دختر سریالی که شبها میذاره خوشش میاد. دیشبم با کلماتی مثل  بلاااا.  و جااان. ک به دختره گفت منو افسرده کرد . ایا من حق ندارم? نظرتون چیه.  جوابشم اینه ک من تو موقعیت فیلم گفتم و یادم نمیاد گفته باشم

چرا عزیزم حق داری.ولی فک میکنم شوهرت میخواد تو رو عصبانی کنه و ببینه عکس العمل تو چیه.بهتره به روت نیاری.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر وقت میگه بعدش که یه پسر میاد میگم چه خوشگله یا چه خوشتیپه میزنه خودش یه کانال دیگه😉😉

بلاااا

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

شوهرت زندس الان؟؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من هر وقت میگه بعدش که یه پسر میاد میگم چه خوشگله یا چه خوشتیپه میزنه خودش یه کانال دیگه😉😉

منم امشب باید همین کاروکنم.از پسره تعریف کنم تا حالش مث الان من بشه