2777
2789
عنوان

پس کی خوب میشه😢

350 بازدید | 33 پست

یازده ماهه با رفلاکسو الرژی و بالا اوردن دخترم مزه زندگی و بچه داری رو نفهمیدم😢.بعضی وقتا از زندگی سیر میشم😢.دوسال پیش ۳قلو باردار بودم.خیلی ناشکری میکردم اخرشم خدا ازم تو شش ماهگی گرفتشون.زنده به دنیا اومدنو دست و پا میزدن.الهی بمیرم برای نفس هاشون که بند نافشونو دکتر گفت سریع قطع کنید اعصابم خورد شد.حتی دکترم اشک تو چشماش جمع شده بود.احساس میکنم چون ناشکری کردم الان خدا یه بچه ولی اینجوری بهم داده.اندازه ۳تا زحمت داره بچه رفلاکسی.موهام سفید شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چیز انقدر خاصی نیست که انقدر خودتو اذیت میکنی

الان همه بچه‌ها رفلاکس دارن.

بزرگتر بشن خوب میشن.

فوق تخصص گوارش اطفال ببر حتما

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

الهی عزیزم ناراحت نشو ازین قضیه و ب اون موضوع ربطش نده 

اونا از اول قرار نبود ب دنیا بیان وگرنه خدا خیلی بخشنده تر ازین حرفاست ک با ناشکری بندش اونارو ازش بگیره 

بخدا عمرشون ب این دنیا نبود ولا غیر

اما در مورد دختر گلتون باید بگم تو یه مطلبی خونده بودم ک مادر اگ در طول بارداری از سردیجات استفاده کنه بچه ممکنه رفلاکسی شه 

جاری و خواهرشوهر منم بچه هاشون اینطور بود از گوش و دماغ و دهن بالا میاوردن شیرو 

اما خداروشکر وقتی بزرگ شدن خوب شدن 

ناراحتی شما روی کیفیت و مقدارشیرتون اثر میزاره 

قوی باشین و فکرهای منفی رو ازخودتون دور کنین❤❤

برای سلامتی نازگلتون صلوات میفرستم

عزیزم چیز انقدر خاصی نیست که انقدر خودتو اذیت میکنی الان همه بچه‌ها رفلاکس دارن. بزرگتر بشن خوب می ...

واقعا یه مادر رفلاکسی میفهمه چقدر سخته.الان یکساله.الرژی هم داره از همه چی محرومه

الهی عزیزم ناراحت نشو ازین قضیه و ب اون موضوع ربطش نده  اونا از اول قرار نبود ب دنیا بیان وگرن ...

ای خواهر دست رو دلم نزار که شیرخشکیه و همین شیرخشک رفلاکسشو تشدید کرد.شیرشم ضدالرژی خارجی و سهمیه بندی داره.

ببخشین ولی چرا سه قلوهاتو از دست دادی؟ رفلکس چیز خاصی فک نکنم باشه.دختر یکی از اقوام ماهم داشت بالخ ...

یکی از قل ها اومده بود تو واژن گفتن باید ۴تاشونا دربیاری.همه میگن خیلی کوتاهی کردن و میشد نگهشون داری.وای خودمو هیچ وقت نمیبخشم

ای خواهر دست رو دلم نزار که شیرخشکیه و همین شیرخشک رفلاکسشو تشدید کرد.شیرشم ضدالرژی خارجی و سهمیه بن ...

عزیزم فقط زمان و بزرگ شدنش میتونه خوب کنه اوضاع رو صبور باش 

خیلیا آرزو میکردن بچشون رفلاکسی باشه تا اینکه با مشکلات قلبو معزی و .... دستو پنجه نرم کنن 

بازم ک دارین ناشکری میکینن خدارو شکر کنین

یکی از قل ها اومده بود تو واژن گفتن باید ۴تاشونا دربیاری.همه میگن خیلی کوتاهی کردن و میشد نگهشون دار ...

دکتر تصمیم گرفته تو کاره ای نبودی

وخودتو نباز خانومی.تاز اول راهه.ا برای نی نی یه مامان قوی باش

عزیزم فقط زمان و بزرگ شدنش میتونه خوب کنه اوضاع رو صبور باش  خیلیا آرزو میکردن بچشون رفلاکسی ب ...

راست میگی عزیزم بازم دارم ناشکری میکنم.واقعا خداروشکر که فقط رفلاکسه.خیلی ممنون از دلداریت.انشالله کوچولوت صحیحو سالم به دنیا بیاد.بارداری قشنگترین دوران هر خانومیه از هر لحظش لذت ببر