2777
2789
عنوان

خواستگار ترک

5982 بازدید | 37 پست

سلام دوستای عزیزم 

اینجا کسی هست که با ترک ازدواج کرده باشه ؟؟؟

من خودم اصالتا بختیاری ام یه خواستگار خوب ارومیه ای دارم از لحاظ موقعیت،

اما نمیدونم از لحاظ آداب و رسوم چه جوری هستن تو ازدواج و همسرداری و اعتقادات مذهبی و ..... 

کسی هست بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اطلاعاتی داری به منم بگوووو

من خودم ترکم و با ترک ازدواج کردم! نمیدونم شما چه رسم و رسومی دارین ولی ترکا یه عالمه رسم و رسوم دارن، مثلا تا آخر عمرشون تو مناسبتا به خواهر متاهلشون پای(عیدی) میفرستن! شام و خلعتی! البته ما راه دوریم و سالی یه بار بیشتر نمیبینیمشون و فقط عید نوروز عیدی میدیم بهشون! خیلی چیزای ریزه میزه هستش که یکم شاید اعصاب خورد کن هم باشه! باید ببینی ظرفیت خودت چقده و اون آقا چقد مقید به تلقید از سنتاشونه و مادر و خونوادش تو چه سطحی از سواد و اخلاقیاتن! خاله زنکن یا یکم متمدنترن! اکثرا به حجاب خیلی اعتقاد دارن البته شوهر من برعکس خونوادش روشنفکره شکر خدا

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

تا جائى كه من با آقايون ترك آشنا شدم خيلى تعصبى هستند آدمهاى زياد احساسى اى نيستند اخلاقشون خشكه . انتظارشون از همسرشون كدبانوگرى و بقاى نسله . اهل معاشرت زياد نيستند . خيلى سنتى هستند و آداب سنتيشون بايد برگزار بشه . مثلا الان كه خيليها پاتختى نمى گيرند بازم اونا مى گيرند . من كه به شخصه حاضر نيستم همسر يه آقاى ترك شوم.

تا جائى كه من با آقايون ترك آشنا شدم خيلى تعصبى هستند آدمهاى زياد احساسى اى نيستند اخلاقشون خشكه . ا ...

مخالفم. من ترکم و شوهرمم ترکه. درسته رو خانواده حساسن. ولی تو دیگه لهشون کردی آقایون ترک رو. من شوهرم فوق العاده احساسی. اهل گردش و مسافرت.دست دل باز و چشم پاکه

تا جائى كه من با آقايون ترك آشنا شدم خيلى تعصبى هستند آدمهاى زياد احساسى اى نيستند اخلاقشون خشكه . ا ...

ببین الان زمونه خیلی عوض شده...همه اینطوری نیستن.من خودم ترکم و با ترکم ازدواج کردم.هنسرم خیلی مهربون و احساساتیه.آزادی زیادی دارم.طوریکه حتی برای ماموریت کاری با همکارهام رفتم خارج از کشور.تعصب مذهبی نداره.خیلی راحت میگردم.پاتختی اینا هم همچنان هست تا جاییکه میدونم.بالاخره بعد ازدواج همه دوست دارن خونه عروس رو ببینن.پاتختی بهتره که مثلا همه یه دفعه میان و تمام.انقدر زود قضاوت نکنین.من که خودم از زندگیم راضیم خدا رو شکر

واقعیتش یسری از این خصوصیات رو ازشون دیدم اما مطمئن نبودم  

من تو زندگيم فقط يه بار يه مرد ترك ديدم كه ادعا كرد احساسيه و عاشقش شدم اهل مياندوآب بود. خيلى باكلاس و پولدار و بافرهنگ . رفت شهرشون با خانواده اش صحبت كنه مامانش گفت به هيچ وجه با يكى از شهر خودمون ازدواج كن . خلاصه شكست خوردم و تا الانم مجردم ولى درسهاى زيادى از زندگى گرفتم. منم بختيارى هستم. 

مخالفم. من ترکم و شوهرمم ترکه. درسته رو خانواده حساسن. ولی تو دیگه لهشون کردی آقایون ترک رو. من شوهر ...

من تجربه خودمو گفتم عزيزم با دو سه تا آقاى ترك آشنائى داشتم شما هم تجربه ى خودتونو گفتيد . تا جائى كه تونستم توهينى توى حرفام نبوده.