2777
2789
عنوان

خیلی پیاز میخورم

2705 بازدید | 37 پست

مخصوصا الان ک فصل پیازچه هست کنار غذام باید باشه عاشق پیازم میخورم بعد افسرده میشم بخاطر بوش کنار غذا سالاد ماست وخیار سبزی هست من اما فقط سبزی و پیاز میخورم  

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت میتونه بعدش باهات بحرفه؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
مجردم

پس بخور ولی بعدن ترک کن

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
هیچکس مثل من نیست؟

منم پیاز میخورم

تازه سیر تازه هم بیاد حتما میخورم

متاهلم هستم

شوهرمم میخوره

بعدم ی کوچولو چای خشک بجو بریز دور ومسواک بزن وبرو مهمونی  

خودم گاهی گلاب هم میخورم  

من ک بدون پیاز اصن اشتها ب خوردن ندارم  سیر هم میخوریم روزتعطیلمون 😊

لایکککککککککک

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

بوي پياز با هيچ چيز كامل نميره حتي  از روزنه هاي پوستت هم بوش ميزنه بيرون بهتره به جز پياز يكمم به فكر مردم باشيد كه بايد تحمل كنن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

اگه میخای نخوری نخرین خووو😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت