2777
2789
عنوان

زدن ماست خانگی

975 بازدید | 27 پست

سلام بچه هامن دیروز ساعت پنج ونیم ماست زدم ودورش پتو پیچیدم وگذاشتمش کنار دیشب یادم رفت که بردارم بزارم یخچال دوساعت پیش شوهرم گفت ماست یادتت رفته سریع گذتشتمشکن یخچال یعنی خراب شده ؟فک کنیدشش ساعت بیخودی بیرون بوده اگه ابکی بود چکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست هرچی بیشتر بمونه بیرون فقط ترش میشه شیرین نیست دیگه منم چون بادلال ماست و مصرف میکنم اکثرا میزا ...

خداکنه ترش نشه دفعه پیش ترش شد مجبور شدم چکیدش کنم پیش شوهرم دوسندارم ضایع بشم اندفه🙄

خداکنه ترش نشه دفعه پیش ترش شد مجبور شدم چکیدش کنم پیش شوهرم دوسندارم ضایع بشم اندفه🙄

😅😅😅😅بستگی ب ماستمم داره که ترش باشه یاشیرین اگه ماستت شیرین باشه زیاد ترش نمیشه

عشقم ترش شده باهاش دوغ درست کن بده من شب با قرمه سبزی و سالاد شیرازیم بخورم .  فقط توش دلار و ...

باشه من شنیدم وقتی ابکی شد دور یه یه چیز گرم بپیچیم وداخل ظرف اب داغ بزاریم بعد پنج ساعت میبنده راسته؟

باشه من شنیدم وقتی ابکی شد دور یه یه چیز گرم بپیچیم وداخل ظرف اب داغ بزاریم بعد پنج ساعت میبنده راست ...

اب گرم که بدتر شلش میکنه عزیزم . ب

اب میندازه فکر کنم 

@rezoo هستم . نی نی یار بخاطر حرف سیاسی ترکوندم 

يكى دوبار ماست نبست و شل شد . يه ليوان آبجوش وسطش گذاشتم و دوباره خوب پيچوندمش با پتو. ماست درست شد😀😀

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"