2821
2789
عنوان

پریود نمیشم

264 بازدید | 21 پست

از بعد عروسی ام که نزدیک 11 ماه میگذره این 5 ماه اخیر پریودام نامنظم شده.مثلا 45 دوز به بار پریود میشم. حالا باز پریود نشدم.حساااااااابی ورم کردم و جمعه عروسی پسرعمه ام هست. خیلی ورم کردم انگار حامله ام کلی شکم دارم. بعید میدونم لباسم اندازه شه. شکم ام ورم زیادی کرده...اگه لباس ام هم اندازه شه فک میکنن حامله ام...

چیکار کنم پریود شم؟ جمعه چای زعفرون خوردم البته زعفرون اش کم بود ولی پریود نشدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقته نشدی؟

روز 28 ام تا سه چهار روز علائم پریودی داشتم ولی نشدم...

حتی حالت زود جوشی و حساس بودن اون دوره ام دارشتم اما نمیشم. یعنی هرماه همینم.سر موعدش  تمام علائم  و دارم ولی نمیشم

جدی کنجد کمک میکنه؟ نیاز به امپول و..نیست دیگه؟  

اره عزیزم کنجد خام دو قاشق غذا خوری با یک لیوان دم کن و هم اب و هم کنجد ها رو بخور بیشتر از ۵ دقیقه هم نزار بجوشه . 

خب یعنی بعد عروسیت پیگیر نشدی ببینی چرا انقد نامنظمی؟عزیزم حتما برو دکتر ازمایش هورمون و سونو انجام ...

اولین بار که اینجوری شد سونو انجام دادم چیزی نبود... بعد ماه گذشته ازمایآت پیش از بارداری دادم باز چیزی نبود..خداروشکر 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792