2777
2789
عنوان

نماز

304 بازدید | 21 پست

الان اذان گف اصن دوس ندارم نماز بخونم. با خدا قهرم . خ اصرار کردم ب شوهرم برسم با هم زندگی کنیم اما بدبخت شدم. اون که میدونست چرا گذاشت.

کم تو زندگیم زجر کشیده بودم

چ فعالی 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیگم نماز بخون ولی با خدا اشتی کن کمکت میکنه ان شالله خیلی بزرگه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

سهمیه 6 تا تاپیکت تموم نشد؟ 😐😂

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

خوبه خودت داری میگیا

خودت اصرار کردی ...

اگه نمیرسیدی بهش الان تاپیک میزدی

با خدا قهرم نماز نمیخونم عاشق یکی بودم و کلی التماس کردم به خدا اما به هم نرسیدیم

چقد ما ادمیزادا عجیب غریبیم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

الان به شوهرت رسیدی؟

خب همینه که میگن چیزی را به زور ازخدانخواین چون ممکنه به صلاحتون نباشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

شاید جواب خدا ب رسیدن تو و همسرت منفی بوده و تو خودت اصرار کردی!مطمئن باش اگه نمیرسیدی هم باز شکایت داشتی و با خدا قهر میکردی

بجای این حرفای منفی نمازتو بخون و ازش ارامش و عشق تو زندگیت بخواه

صلاح ما تو اعصاب راحته تو غم نداشتن  بهت حق میدم استارتر من هم خیلی خسته ام از جبر

چرا هرچی موفقیت و پیشرفته به خودمون و تلاش خودمون ربطش میدیم و هرچی بدبختی و شکسته میندازیم گردن خدا

چون بسی ابلیس آدم روی هست،پس به هر دستی نشاید داد دست.(مولانا)
چرا هرچی موفقیت و پیشرفته به خودمون و تلاش خودمون ربطش میدیم و هرچی بدبختی و شکسته میندازیم گردن خدا

نه اتفاقا خدا موفقیت و پیشرفت تا حالا دادهه ما از خدا می دونیم و همه هم میگن خدا هواتو داشته ما هم قبول داریم

خدا محتاج دو رکعت نماز ما نیست چه بخونیم چه نخونیم کا توشه ای داریم جمع میکنیم واسه آخرتمون

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
نه اتفاقا خدا موفقیت و پیشرفت تا حالا دادهه ما از خدا می دونیم و همه هم میگن خدا هواتو داشته ما هم ق ...

اگه واقعا به چیزی که میگی اعتقاد داری پس نگو از جبر خسته شدی 

این دنیا محل آزمایشه اگه قرار بود همگی خوب و خوش باشیم که بهشت و جهنم معنای نداشت حساب و کتاب برای چه بود دنیایی دیگه ای اصلا وجود نداشت 

منم خیلی ناراحت میشم خیلی مشکلات دارم ولی هیچ وقت نمیگم خدا که صلاح منو میدونست چرا این کارو کرد

چون بسی ابلیس آدم روی هست،پس به هر دستی نشاید داد دست.(مولانا)