2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 65 پست

خب عزیزمن اشتباه میکنی که چکش میکنی دیگه

باید همه نشونه هاشو از زندگیت پاک کنی،ممکنه کم کم موفق ب اینکار بشی ولی با دیدن عکساس یا چه بدونم چک کردن پستاش دوباره برمیگردی نقطه اول

نکن اینکارو عزیزم

ببین،دوست دارم...💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پستی میذاره مثلا ؟ عشق سابق منم بعد ده سال برا من ی آهنگ غمگین فرستاد و میدونم بخاطر دوری من چقد ...

واقعا هیچی

هیچ عشقی بالاتر از مادر بودن نیست

دیگه تموم

آن سبو بشکست و آن پیمانه بریخت

عزیزم چه دل ادم میشکنه نامردن

انقدر دلم شکسته ..خصوصا اینکه من و دختر عموم قرار بود داداشارو ببریم..اونا ازدواج کردن ولی سرنوشت ما اینطور شد باورت میشه تو۷ سال رابطه فقط تلفنی بود بیشتر هم بخاطر این نجابتم اومد خواستگاری ولی گند زد گذاشت همه پشت سرم حرف بزنن منکر نمیشم خانواده اش هم تک قضیه پشیمونی دست داشتن واسه همین نمیبخشمشون

عزیزم چه دل ادم میشکنه نامردن

اخه خانواده ام خیلی غصه خوردن خصوصا چون خواهرم هم در عرض ی ماه عقد و طلاقش بود پسره روانی دراود بابام تو نماز صبح انقدر ذجه میزد ک چرا دخترام اینطور سرنوشتشون شد پدربزرگم در حد مرگ رسید دل خیلیا شکست ن فقط من

شب عروسیم دختر عموم اومد گفت ک برادر شوهرم گفته ازت حلالیت بطلبم واسش و متوجه اشتباهش شده و از این حرفا و ببخشش 

بهش گفتمتو شاهد بودی چی سر من و خانواده ام اومد پس ازم نخوا ببخشمش همونطور ک بهش گفتم دوباره بهش بگو ن تو این دنیا ن تو قبرم ن تو اخرت میبخشمش و ی روز میرسه آهم دامنش میگیره

چقد گناه بزرگی کردن ازدواج کرد ؟ خوشبخته؟

اره خوشبخته تازه باردار هم هست

شاید بگی سخت گرفتن جریانو بابام و پدربزرگم ولی ما چون عرب هستیم تو طایفمون بدتر از کشتن ی نفره

منم گاهی یادش میفتم....ولی خوب چاره چیه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔