2789
عنوان

کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 17 پست

همین که میزنیش داری بدترش میکنی.

بخاطر بچه ی کوچیک عزیز دردونه ی قبلیتو نباید بزنی خانوم

بچه ی ۶ساله حرف رو کاملا متوجه میشه.خیلی منطقی دوتاشون رو بغل کن و به پسر بزرگت از خوبیای داشتنه برادر بگو.بدونه اینکه بگی داداشتو نزن چون....بدون اینکه بزاری بفهمه بخاطر بچه ی کوچیک داری این حرفارو میزنی بهش بگو بزرگ که شدید خیلی مواظب داداشت باش خب؟بلخره تو پناهِ داداشت هستی.یوقت اگه کسی داداشتو اذیت کرد ازش دفاع کن باشه؟من همه ی امیدم به اینه که تو وقتی من نیستم ازش مواظبت کنی.یوقت اجازه ندی کسی اذیتتون کنه ها.همیشه با هم باشید همیشه همدیگه رو دوست داشته باشید.داداش کوچولوت عاشقه توعه ببین چقد نگاهت میکنه.فقط منتظره بزرگتر بشه بیاد باهات بازی کنه.ای شیطوناااا چند وقت دیگه میخواید خونه رو دوتایی به هم بریزید آره؟؟من بیچاره میشم که...

این حرفا و امثال این حرفا هارو هر روز بارها و بارها بهش بگو ولی دقیقا همینطوری که حس کنه اون با داداشش تو یه تیمه نه اینکه حس کنه شما و داداشش تو یه تیم هستید و اون تنهاست.قبل اینکه بچه ی دوم رو اونم با این سن بچتون به دنیا میاوردید باید کلی مطالعه میکردید درباره ش تا رفتارتون رو کنترل کنید.بچه ضعیفه بی زبونه نیاز به مراقبته بیش از حد داره اما اگه مطالعه میکردید متوجه میشدید که به هیچ وجه نباید به بچه ی دوم به اندازه ی بچه ی اول توجه کنید بخصوص اگه بچه ی اولتون تو سن ۴ الی ۷سال باشه.

باید یه سری مراقبت ها و حساسیت های بی خودی رو فاکتور میگرفتید تا کارتون به اینجا نکشه.

بچه ی جدید که وارد خانواده میشه اقوام به اندازه ی کافی اونو مورد توجه قرار میدن و حسادته بچه ی اول رو تحریک میکنن اما شما دیگه نباید این کار و میکردید.بچه ای که تا دیروز مرکز توجه شما پدرش و اقوام بوده امروز حس میکنه دیگه مهم و عزیز نیست و جانشین پیدا کرده.با این کارا اصلا سعی نداره که بچه تون رو اذیت کنه چون عقلش نمیرسه که بخواد جانشینش و با اذیت کردن از میدون به در کنه اون فقط با این کارا میخواد بگه منم هستم به منم توجه کنید.حتی گاهی دیده شده که بچه ی اول حتی خودش رو به مریضی میزده تا توجه از دست رفته شو دوباره به دست بیاره

شما تا حد ممکن از اقوام و پدرش بخواید تا وقتی بچه هاتون رو میبینن اول سمت بزرگه برن و بوسش کنن و قربون صدقه ش برن و بعد سمته کوچیکه.اگه چیز ضروری و مورد نیاز نوزادتون رو میخواید براش بخرید حتما با پسره بزرگتون برید و ازش نظر بخواید و بهش بگید که بیا بریم فلان چیز و واسه داداش کوچولوت بخریم لازم داره بعد درباره ی رنگش یا شکلش از پسر بزرگتون نظر بخواید و چیزی که پیشنهاد میده رو بخرید و بدید دست پسر بزرگتون و بهش بگید خودت بده به داداش و بعد هم به پسر کوچیکتون بگید ببین داداش چی واست خریده ببین چقد دوست داره.

اگه چیزی بعنوان هدیه واسه بچه ی کوچیکتون خواستید بخرید چه شما و چه همسرتون حتما واسه بزرگه هم بخرید. اما حواستون باشه گفتم فقط هدیه.مثلا وقتی واسه خریده یه چیز ضروری مثل شیشه شیر میرید لازم نیست واسه بزرگه هم چیزی بخرید چون اینطوری بد عادت میشه.اون باید درک کنه که شیشه شیر یه هدیه نیست و داداشش به اون نیاز داره.اما اگه بعنوان هدیه واسه پسر کوچیکتون ماشین خریدید واسه بزرگه هم یه چیزی بخرید و همیشه اول هدیه ی پسر بزرگتون رو بدید.

به هیچ وجه دیگه کتکش نزنید چون تو دنیای کوچیکش حس میکنه شما دوسش ندارید و بخاطر بچه ی کوچیکتون حاضرید اونو عذاب بدید.

بازم اگه مشکلی داشتید حتما به مشاور مراجعه کنید

Hold on God knows what he's doing

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: