2789
عنوان

کودک

200 بازدید | 17 پست

بچه ها سلام تو روخدا کمکم کنین من دوتا پسر دارم یکی ۴ ساله و یکی ۶ ماهه پسر بزرگم خیلی اذیت میکنه خیلی داداششو میزنه هرچیم حرف میزنم فایده نداره اخرشم میزنمش تا دست برداره بخدا دست خودم نیست خیلی ناراحتم چیکار کنم خیلی پسرم لجباز و شیطونه تو رو خدا بگین چیکار کنم خسته شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا حساس شده نسبت به محبت شما به داداشش. اون هنوز کوچیکه یه مدت بیشتر حواستون به بزرگه باشه بهتر میشه انشاا‌...، بهش بگین که اون کوچیکه و به کمک داداش بزرگش نیاز داره و باید حواسش بهش باشه و از اینجور حرفا. با زدن قطعا بدتر میشه

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

من خودم متوجه شدم كه هرموقع پسرمو دعوا ميكنم بخصوص در حمايت از بچه ي ديگه اي مثل دخترخالش بيشتر لجبازي و اذيت ميكنه، گاهي وسط دعوا كردن محكم ميگيرمش تو بغلمو بوسش ميكنم و بهش محبت ميكنم اروم ميشه

بنظرم شما بايد بيشتر بهش محبت كني چون بحث حسادت به برادرشم هست، تا جاييكه ممكنه با ارامش نذاريد بزنه و اگر يه زماني هم زد دعواش نكنيد و خيلي معمولي رفتار كنيد تا حساسيتش از بين بره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

اون پسر کوچیکت که درکی از ابراز احساس و توجه نداره ولی بزرگه همه چی رو خوب متوجه میشه اصلا به کوچیکه توجه نکن جلوش که باعث حسودی بزرگه نشه گناه داره روش تاثیر میزاره

مجبور بودم  بزارم بچه دومم زود بیاد اخه من ۲۴ سالمه و دکتر با توجه به شرایطم و ازمایشاتم گفتن ی ...

اگه ناراحت نمیشی میشه بگی مشکلت چی بود که ممکنه دچار یایسگی زودرس بشی؟

اون پسر کوچیکت که درکی از ابراز احساس و توجه نداره ولی بزرگه همه چی رو خوب متوجه میشه اصلا به کوچیکه ...

این کار خیلی خیلی غلطیه بچه ها از ۶ ماهگی به بعد همه حس ها و رفتار هارو می‌فهمن 

خدا جونم ممنونم 

فکر میکنم اقتضای سنش باشه ۴ سالشه حسودی میکنه من پسر بزرگم ۶ سالشه الان بهتر مسائلو درک میکنه تا سن ۴ سالگیش 

الان فهمیدم که وقتی بهش مسئولیتی میدم در قبال برادرش بیشتر مراقبشه و احساس بزرگی میکنه و اینکه جلوی بزرگه زیاد توجه به کوچکه نکنید بیشتر هوای بزرگه رو داشته باشید همش بهش بگید که وجود اون تو خونه خیلی اهمیت داره و اینکه بچه بزرگه است و چقدر دوستش دارید خلاصه خیالشو راحت کنید اگه مدام سر اذیتای کوچکه دعواش کنید و بگید چه پسر بدی هستی این کارا رو میکنی بدتر میکنه

به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...

من مادرم وخواهرام زود یائسه شدن ومن هم  دوسال پیش که خیلی عصبی شده بودم و پریودهای نامنظم و پریودی هام از یک هفته به سه روز اونم قطره ای کشیده بود  رفتم دکتر برا عصابم که دارو داد و برای پریودی هم به دکتر زنان مراجعه کردم که دکتر با علائمم گفتن که داروهای عصابو به هیچ وجه استفاده نکن چون علائم یائسگی هستن وازمایش یائسگی نوشتن برام که ازمایش دادم ودکتر گفت یائسگی زودرس  داری ولی زمانش نمیشه گفت یه وقت دیدی ۱ماه دیگه یه وقت دیدی ۵ سال دیگه یائسه شدی ولی علائمش خیلی زیادن  که اسرار کردن به بارداری منم تا یکسال نزاشتم بعد که علائم واقعا زیاد تر شد مجبور شدم وباردارشدم

درسته که میفهمه ولی به اندازه بزرگه تاثیر منفی نداره براش

شاید الان نداشته باشه ولی توی بزرگ سالی داره    این روش به بچه یاد میده با زدن و خشونت میشی به توجه رسید و زدن و خشونتش نه قطع میشه بلکه زیاد تر میشه تا به توجه بیشتری برسه

خدا جونم ممنونم 

خیلی بهش توجه میکنم فایده نداره اون میخواد اصلا به کوچیکه توجه نکنم فقطو فقط به خودش توجه کنم اینجورم نمیشه اخه کوچیکه هم خیلی باید مراقبش بود غذا میخواد موقع دندون دراوردنو نق زدنشم هست  باید همش کنارش باشم