2777
2789
عنوان

بغل کردن ممنوع!!!!

1433 بازدید | 46 پست

در ایران پدرها و مادرها مقابل فرزندشون همدیگر را نوازش نمی کنند و در آغوش نمی کشند و اینکار  کودک زشت می دانند...

اما هنگام مشاجره رعایت فرزند را نمی کنند و مقابل او با هم مشاجره می کنند.

و فرزند چه بسا از داد و بیداد آنها به گریه می افتد.

خوب در ایران کودکان از کجا مهرورزی بیاموزند؟ نوازش و مهرورزی در رسانه ها ممنوع است.

در مدرسه ممنوع است.

در خانواده ممنوع است.....

پس ذهن کودک در ایران بیشتر از مهرورزی، خشونت را می آموزد.

جان لنون چه زیبا گفته :در جهانی زندگی می‌کنیم که باید پنهانی عشق بازی کرد، در حالی‌ که در روز روشن

خشونت را تمرین می‌کنند

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست

این مال قدیمه،،،الان رسانه هم داره تبلیغ میکنه که بهم محبت کنین تا بچه یاد بگیره،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو همسرم که همیشه جلو پسرم همو بغل میکنیم و میبوسیم دوست دارم یاد بگیره چجوری به یه زن ابراز محبت کنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

دقیقا مادر من عیب میدونه.یسری محکم مامانم ماچم کرد گفتم بجا اینکه منو ماچ کنی شوهرتو ماچ کن یکم دلش واشه😒😒😒.

بابامم برگشت گفت دمت گرم خوب گفتی😉😂

خدایا همه امیدم به توعه❤
در حال حاضر فک نمیکنم اینطور باشه خداروشکر مامان باباها مطالعه دارن میدونن دیگه اینارو

نه متاسفانه.... 

زیاد دیدم بین زوجهای جوان

نه بابا

ما که جلوی بچه هامون به هم محبت و ابراز علاقه میکنیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دقیقا مادر من عیب میدونه.یسری محکم مامانم ماچم کرد گفتم بجا اینکه منو ماچ کنی شوهرتو ماچ کن یکم دلش ...

ای بلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا مادر من عیب میدونه.یسری محکم مامانم ماچم کرد گفتم بجا اینکه منو ماچ کنی شوهرتو ماچ کن یکم دلش ...

بیشتر میگفتی... 

بابات دلش واااااشه